hangi ürünü aldınız bende noyabr kodu şartlarını tekrar okuyun falajn diyor?sepet tutarı çok düşük olursa alışveriş kredisiyle alamıyorsun hocam zaten. Sepeti yükselt tekrar dene
hangi ürünü aldınız bende noyabr kodu şartlarını tekrar okuyun falajn diyor?sepet tutarı çok düşük olursa alışveriş kredisiyle alamıyorsun hocam zaten. Sepeti yükselt tekrar dene
alışveriş kredisi ne kral kredi kartıyla alsam olmuyormuArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve NOYABR20 ile %20 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)2Accounts uygulamasını indirip trendyolu ekleyin.
3)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
4)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
5)NOYABR20 kupon kodu giriyoruz.
6)Sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz.
7)Ödemeyi kesinlikle alışveriş kredisi ile yapmalısınız yoksa Bu kod Azerbaycana özeldir hatası alırsınız.
Siparişler iptal edilmiyor şuanlık. Ben teslim aldım. Ama bir kaç güne diğer kampanya gibi bunu da fixlerler.
NOT: Azerbaycan VPN e gerek yoktur. Cloudflare WARP kullanmanız yeterlidir.
Alışveriş kredisi sepet tutarı çok düşük olduğu için çıkmıyor olabilir. Sepet tutarını yükseltip tekrar deneyiniz.
Kupon max 400 indirim yapıyor
Hocam yeni hesap açtım ama sadece noyabr20 kodu oluyor %40 indirim yok. Bir bilgin var mı?hayır faizii vs de çıkarsan 300 küsür bir indirim yapıyor bir iki güne fixlerler. Bişey alacaksan al şimdi iptal edilmez bugün aldıkların.
başımıza bela gelmez dimi hacı tc falan istiyolrmıhayır faizii vs de çıkarsan 300 küsür bir indirim yapıyor bir iki güne fixlerler. Bişey alacaksan al şimdi iptal edilmez bugün aldıkların.