Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Trendyol 300-150 TL İNDİRİM KUPONU 🔥

F/p alınabilicek bi' şeyler varsa haber verirseniz iyi olur dostlar. Bana da gelmiş (:

Screenshot_20240320_221742_Trendyol.jpg

Bana da vermişler. 300 e 150 TL kuponu. Fakat ne alacağımı bilmiyorum. PC için önerebileceğiniz bir şey var mı? Kulaklık standı ya da benzeri şeyler? PBT keycapsda alınabilir aslında ama bir tık pahalı kaçıyor.
Bluetooth dongle alabilirsin eğer ki bilgisayarında yoksa çok işe yarayabiliyor.

Kulakiçi kablolu kulaklık önerebilir misiniz?

bir süredir almayı düşündüğüm bir tıraş makinesi vardı. akşam tıraş olurken şimdiki kullandığım bozulur gibi oldu, ben de yeter artık diyip yenisini sipariş ettim. hesabıma 150 liralık kod gelmiş şansıma. çok daha uygun fiyata aldım

Uygunsuz Dil
Sadece durex gelmiş alt limitsiz 60 :d
not: 2xl kondomda koymamış pezolar

Son düzenleme:
Son zamanlarda kulaklık ve bot almak hakkında konuşuyordum. Kulaklık kategorisinde alt limitsiz 250, bot kategorisinde alt limitsiz 150 tl kupon verdi trendyol...

Bluetooth dongle alabilirsin eğer ki bilgisayarında yoksa çok işe yarayabiliyor.
Aga alıyım almasına da çok mu gerekli? Yani xbox kolum var mesela genelde kablolu kullanıyorum. Alıcısı da var zaten kendisinin ama kablolu tercih ediyorum. Telefon için bir nevi dosya aktarımı için kullanabilirim. Farklı olarak nelerde kullanılıyor? Biraz almam için sebep söyler misin? Biraz saçma olacak ama ikna etmeye çalışıyorum kendimi :D

Aga alıyım almasına da çok mu gerekli? Yani xbox kolum var mesela genelde kablolu kullanıyorum. Alıcısı da var zaten kendisinin ama kablolu tercih ediyorum. Telefon için bir nevi dosya aktarımı için kullanabilirim. Farklı olarak nelerde kullanılıyor? Biraz almam için sebep söyler misin? Biraz saçma olacak ama ikna etmeye çalışıyorum kendimi :D
Acil internete ihtiyacın olur ve modeminde sorun vardır mesela bluetooth ile telefon internetini paylaşabilirsin. Gerçi kablo ile de paylaşabilirsin ama bunların olmadığını varsayıyorum :D. Telefondaki bt kulaklığını da kullanabilirsin film izlerken falan güzel oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,275
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri