Bluetooth dongle alabilirsin eğer ki bilgisayarında yoksa çok işe yarayabiliyor.Bana da vermişler. 300 e 150 TL kuponu. Fakat ne alacağımı bilmiyorum. PC için önerebileceğiniz bir şey var mı? Kulaklık standı ya da benzeri şeyler? PBT keycapsda alınabilir aslında ama bir tık pahalı kaçıyor.
Aga alıyım almasına da çok mu gerekli? Yani xbox kolum var mesela genelde kablolu kullanıyorum. Alıcısı da var zaten kendisinin ama kablolu tercih ediyorum. Telefon için bir nevi dosya aktarımı için kullanabilirim. Farklı olarak nelerde kullanılıyor? Biraz almam için sebep söyler misin? Biraz saçma olacak ama ikna etmeye çalışıyorum kendimiBluetooth dongle alabilirsin eğer ki bilgisayarında yoksa çok işe yarayabiliyor.
Acil internete ihtiyacın olur ve modeminde sorun vardır mesela bluetooth ile telefon internetini paylaşabilirsin. Gerçi kablo ile de paylaşabilirsin ama bunların olmadığını varsayıyorum . Telefondaki bt kulaklığını da kullanabilirsin film izlerken falan güzel oluyor.Aga alıyım almasına da çok mu gerekli? Yani xbox kolum var mesela genelde kablolu kullanıyorum. Alıcısı da var zaten kendisinin ama kablolu tercih ediyorum. Telefon için bir nevi dosya aktarımı için kullanabilirim. Farklı olarak nelerde kullanılıyor? Biraz almam için sebep söyler misin? Biraz saçma olacak ama ikna etmeye çalışıyorum kendimi