Ben bir tane verdim direkt iptal edildi, şimdi aynısını tekrar farklı hesaptan söyledim onun gibi iptal vermedi direkt. 2 dakika geçti şuan daŞu an sipariş verebilen var mı? Kapattılar sanırım saçma sapan hatalar veriyor. Benimki de kargoya verildi bu arada.
bi telefonla başka hesaptan sipariş oluyormuBen bir tane verdim direkt iptal edildi, şimdi aynısını tekrar farklı hesaptan söyledim onun gibi iptal vermedi direkt. 2 dakika geçti şuan da
Şu an verilen siparişler iptal ediliyor ya da direkt sipariş verilemiyor sanırım. Arkadaş da 2 kere verdi iptal oluyor. Şuanda da klon olduğunuz algılandı falan diyor azerice.Ben bir tane verdim direkt iptal edildi, şimdi aynısını tekrar farklı hesaptan söyledim onun gibi iptal vermedi direkt. 2 dakika geçti şuan da
Uygulama klonlayan uygulamalardan yap.bi telefonla başka hesaptan sipariş oluyormu
abi gta 5 oynatırmı sadsadsa4 ürün aldım ayrı hesaplardan hepsi kargoya verildi.
anakart
ssd
psulu bilgisayar kasası
ortopedik sırt minderiyle oturma minderi
Bölgeyi azerbeycan yapıp denesene bibende olmuyor maalesef. samsung s21fe kullanıyorum dili azerbaycan diline çevirdim klavyeyi de azerbaycan klavyesi yaptım. aynı hala.
Denemedim bile acığı indirim kovalayacak kadar senin gibi düşmedim şükür triplere giren sensin bilgilendirme amaçlı yorum yapıyorum.Kargo geldiğinde görüşürüz Aldığı Ürün iptal edilince yada indirimi kullanamayınca girdiği triplere bak
onu nerden yapıcam hocam ?Bölgeyi azerbeycan yapıp denesene bi
Nasıl yaptırdım acelem var falan mı dedin jdkdkdmSenin satıcı hizliymis benim ilk SİPARİş kulaklikti iptal yedi simdi klavye aldım bu sefer hazırlanıyor yaptirdim satıcıya