exxus26
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
iphonede azerbeycan olmuyor ki telefon dili bu nasıl iş ** yaKonuda ki arkadaş detayı anlatmış aynisi yaptim bende ama bəzilərində bölge vs yokmuş
iphonede azerbeycan olmuyor ki telefon dili bu nasıl iş ** yaKonuda ki arkadaş detayı anlatmış aynisi yaptim bende ama bəzilərində bölge vs yokmuş
Bilmirəm hocam inaniphonede azerbeycan olmuyor ki telefon dili bu nasıl iş ** ya
Telefon ayarlarına gir , bölge yaz çıkan yeri azerbaycan yap.bölgeyi azerbaycan yap diyen arkadaşlar var nerden yapıcaz bunu ?
Vay anasınıBugünün hasılatı:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
samsung'ta böyle bir bölüm yok hocamTelefon ayarlarına gir , bölge yaz çıkan yeri azerbaycan yap.
Tekrar sipariş ettim şimdi kargoya verdi çok ilginç anlamadım.1 saatk önce aldığım kulaklik kargoya verildi darısı verilmeyenlere![]()
ikinci siparişi yapamadım hocam nasıl yaocazBugünün hasılatı:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam azminize hayran kaldım önünüzde eğiliyorumBugünün hasılatı:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hangi satıcıÇıldırıyorum çift kollu monitör kolu söylemiştim kargoya vermişler.3 taksitle misss miss. Mx400 sarı sayfa tayfaya biat etmemek için sonunda fırsat yakaladim