Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

gl0rian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız ..
aga konu cok uzun okumadım şimdi telefondan sipariş versem azerbeycanca yapıp gelirmi iptal şansı var biliyorum ama emülator felan mu kullanmak daha iyi olur bilemedim bi yardımcı olursanız sevinirim

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Arkadaşlar tavsiyem şu anda sipariş vermeyin. Satıcılar bu günlük kargoları muhtemelen teslim etti bundan sonraki siparişleri de yarın sabah teslim ederler diye düşünüyorum. Eğer şu anda sipariş verirseniz yarın sabaha kadar sipariş beklemede kalacak ve trendyolun iptal etme şansı artacak. Yarın 04.00 - 07.00 civarında sipariş vermenizi tavsiye ederim.
Katılıyorum. Bu arada kendi deneyimimi söyleyeyim, siparişlerim kısmında ki mesafeli satış sözleşmesinden satıcının telefon numarasını bulup, işlemi biraz da olsa hızlandırmasını "rica "edebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve satıcı'da memnuniyetle karşıladı. Her satıcı yapmaz belki ama şansınızı arttırmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Önceden yazılmıştı ama baya geride kaldığı için hatırlatayım dedim.

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
Öğlen verdiğim tüm siparişler iptal, tekrar sipariş verdim anında iptal edildi nasıl sipariş geçiyorsunuz noxla yapıyorum bende kartıda mı değiştirmek lazım?
Satıcısı trendyol olan ürünleri mi alıyorsun yada dijital ürün falan mı alıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum. Bu arada kendi deneyimini söyleyeyim, siparişlerim kısmında ki mesafeli satış sözleşmesinden satıcının telefon numarasını bulup, işlemi biraz da olsa hızlandırmasını "rica "edebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve satıcı'da memnuniyetle karşıladı. Her satıcı yapmaz belki ama şansınızı arttırmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Önceden yazılmıştı ama baya geride kaldığı için hatırlatayım dedim.
Aynen öyle, ben de ulaştım satıcıya mesajı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ancak 06.20 de sipariş ettiğim ürünü 09.30 da kargoya verdi. Saat 12.30 civarındada mesajıma geri dönüş yapıp takip kodunu attı ama önemli olan kargoya verilmesiydi zaten.

Redali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Satıcısı trendyol olan ürünleri mi alıyorsun yada dijital ürün falan mı alıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle, ben de ulaştım satıcıya mesajı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ancak 06.20 de sipariş ettiğim ürünü 09.30 da kargoya verdi. Saat 12.30 civarındada mesajıma geri dönüş yapıp takip kodunu attı ama önemli olan kargoya verilmesiydi zaten.
nokta

Son düzenleme:

CptSpork

80+ Bronze
Yok normal satıcılardan alıyorum migrostan falan geçtim sipariş ama iptal oldu yeni hesaplada sipariş anında iptal oluyor kimden alırsam alayım
Bu işlemi yaparken ip adresini ve cihazını değiştiriyor musun?

COMMANDERR

80+ Bronze
Benim kargo teknosadan Razerblackshark v2 x vermiştim ,kargodan iade döndü nasıl oluyor abi bu . Kule tipi soğutucu vermiştim o dağıtım şubesine geldi (İstanbul)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,680
Üyeler
166,058
Son üye
torom
Top Bottom