Ocean'dan alabilirsin, Trendyol'da satış yapıyorlardı sanırım. Torq da öneririm.Hocam hangi satıcı ben de alayım suplement uygun fiyata. Her ay 1.5k giriyor bari stok yapalım
Eyvallah kardeşim.Açılacak kardeşim, sen alma. Benim dayım Trendyol CEO'su benden söylemesi.
Hangisivar nası yok
Katılıyorum. Bu arada kendi deneyimimi söyleyeyim, siparişlerim kısmında ki mesafeli satış sözleşmesinden satıcının telefon numarasını bulup, işlemi biraz da olsa hızlandırmasını "rica "edebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve satıcı'da memnuniyetle karşıladı. Her satıcı yapmaz belki ama şansınızı arttırmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.Arkadaşlar tavsiyem şu anda sipariş vermeyin. Satıcılar bu günlük kargoları muhtemelen teslim etti bundan sonraki siparişleri de yarın sabah teslim ederler diye düşünüyorum. Eğer şu anda sipariş verirseniz yarın sabaha kadar sipariş beklemede kalacak ve trendyolun iptal etme şansı artacak. Yarın 04.00 - 07.00 civarında sipariş vermenizi tavsiye ederim.
Satıcısı trendyol olan ürünleri mi alıyorsun yada dijital ürün falan mı alıyorsun?Öğlen verdiğim tüm siparişler iptal, tekrar sipariş verdim anında iptal edildi nasıl sipariş geçiyorsunuz noxla yapıyorum bende kartıda mı değiştirmek lazım?
Aynen öyle, ben de ulaştım satıcıya mesajı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ancak 06.20 de sipariş ettiğim ürünü 09.30 da kargoya verdi. Saat 12.30 civarındada mesajıma geri dönüş yapıp takip kodunu attı ama önemli olan kargoya verilmesiydi zaten.Katılıyorum. Bu arada kendi deneyimini söyleyeyim, siparişlerim kısmında ki mesafeli satış sözleşmesinden satıcının telefon numarasını bulup, işlemi biraz da olsa hızlandırmasını "rica "edebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve satıcı'da memnuniyetle karşıladı. Her satıcı yapmaz belki ama şansınızı arttırmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.
Önceden yazılmıştı ama baya geride kaldığı için hatırlatayım dedim.
noktaSatıcısı trendyol olan ürünleri mi alıyorsun yada dijital ürün falan mı alıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle, ben de ulaştım satıcıya mesajı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ancak 06.20 de sipariş ettiğim ürünü 09.30 da kargoya verdi. Saat 12.30 civarındada mesajıma geri dönüş yapıp takip kodunu attı ama önemli olan kargoya verilmesiydi zaten.
hocam taktiginle deniyorum trendyol sitesi değişiyor gorunumu sende de oyle mi olduChrome - Hola vpn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gram altın alan oldu mu acaba çok merak ediyorum.
Bu işlemi yaparken ip adresini ve cihazını değiştiriyor musun?Yok normal satıcılardan alıyorum migrostan falan geçtim sipariş ama iptal oldu yeni hesaplada sipariş anında iptal oluyor kimden alırsam alayım
NoktaBu işlemi yaparken ip adresini ve cihazını değiştiriyor musun?