Sebastian Szymanski
80+ Silver
Ayakkabı önerisi olan varmı sneakers giyiyorum çoğu zaman
sıfırlarsan istediğin kadar verebiliyorsun sıfırlayip anlattığım şeyleri yeniden yapman lazımemulator 1 kere ıse yarıyo 2. defa da pert
kral noxtan google play durduldu hatası alıyorum nasıl çözerizsıfırlarsan istediğin kadar verebiliyorsun sıfırlayip anlattığım şeyleri yeniden yapman lazım
bilmiyorum ben öyle bir problem yaşamadımkral noxtan google play durduldu hatası alıyorum nasıl çözeriz
bu saatte normal.Siparişim iptal edildi. Sizinde öyle olacaktır muhtemelen
Hangi saatte verdiniz siparişi?Siparişim iptal edildi. Sizinde öyle olacaktır muhtemelen
Logi ghero 502 mouse almaya karar verdim saat 10 da kargoluyormuş 9 da versek olur demibilmiyorum ben öyle bir problem yaşamadım
Bu Azerbaycana ozel. Bunu illegal yollarla kullanmanız ne kadar dogru?Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)
Pc den vpn ile azerbaycan deneyin belki olur. (Denemedim , yapanlar oluyor demişler)
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Tavsiyeler :
https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
Öneri :
Hızlı Kargo Tüyosu ve Detaylı Anlatım için bu konuya bakabilirsiniz
Öneri - 🌟Trendyol %40 / %40 İndirim'de Hızlı Kargo Tüyosu🌟
Herkes tek kursunluk mermisini bəzən yanlış kullanıyor (şans işi fakat riske atılmaya değmez) Alacağınız ürün'də başlığın altına bakin örnek su saat içinde sipariş verirseniz kargo'da diye Daha sonrasında siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası...forum.donanimarsivi.com
Alacağınız addam sorun aynı gün kargoya verme saati kaçmış ona yakın sipariş verinHangi saatte verdiniz siparişi?