Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Yaptım lan blue stack üzerinden.
Yaptım lan blue stack üzerinden.
Bilmiyorum ki en fazla hesap banlanır.@Ckribrahim abi bu siparişim iptal oldu yok tredyol canlı destekten yazdım öyle dediler şöyle dediler diyenleri kanıt atmazlarsa ceza verir misin ?
600 700 tl arasında alınabilicek ne var abi uygun güzelYaptım lan blue stack üzerinden.
Kulaklık bakabilirsin.600 700 TL arasında alınabilicek ne var abi uygun güzel
690 Lraya Blackshark v2 x i aldım ben , 600 indirim yapıyor onda600 700 TL arasında alınabilicek ne var abi uygun güzel
Satıcının Trendyol veya başka birisi olmasının bir önemi yok. Siparişler öğlen iptal edilecek. Trendyol harici sipariş verin dememizin sebebi kargoya hızlı verilmesi. Kargoya verilen ürün elinize kar kalır. Diğerlerinin para iadesi yapılır.yapmayın yaptırmayın ama denemek istiyorsanız deneyin param gitti hesap gitti trendyolu bir daha kullanamıyacakmışım
whatsappdan yazarken adrese gerek var mı yoksa sipariş no + isim yeterli olur mu'!! Gece Trendyol Vurgunu !! %40 + %40 İndirim (Sabah fixleneblir)' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...indirim-sabah-fixleneblir.834456/post-7727702
Şunu yap şimdiden tavsiyem.
Yeterli olurwhatsappdan yazarken adrese gerek var mı yoksa sipariş no + isim yeterli olur mu
satıcıya yazmak yasak değil mi ? öyle birşeyler duymuşmtum iletişim yasak diyeYeterli olur