𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
SS atarmisin hocamSiparişler iptal oldu. Boşuna uğraşmayın sizinki de iptal olur. (Herhangi bir satıcıdan almıştım)
SS atarmisin hocamSiparişler iptal oldu. Boşuna uğraşmayın sizinki de iptal olur. (Herhangi bir satıcıdan almıştım)
Nasıl ?Siparişler iptal oldu. Boşuna uğraşmayın sizinki de iptal olur. (Herhangi bir satıcıdan almıştım)
Hesapta telefon numarası kayıtlı değil hocam. İndirim de oluyor yani gerekli değil. En azından bende bu şekilde.onaylı telefon numarası girili olması şartı var mı ?
Hocam bende apex 7 yi almayı planlıyorum ama satıcısı trendyol, denemeye değer mi?TKL yi alıyordum şimdi SSD aldım kulaklık aldım APEX 7 yi alıyorum
değmez bence iptal ederler trendyol satıcısı olan ürünüHocam bende apex 7 yi almayı planlıyorum ama satıcısı trendyol, denemeye değer mi?
Bence deneme. Gelmeme ihtimali yüksek.Hocam bende apex 7 yi almayı planlıyorum ama satıcısı trendyol, denemeye değer mi?
Nasıl yapıyoruz onu?Beyler ilk hesaptan aldım. çıkış yapıp farklı hesaptan sipariş vermeye çalıştım yemedi. uygulamayı klonlayın öyle ikinci hesaba giriş yapıp sipariş oluşturun o şekilde yedi
Alacak bi ürün bulamadım ki başkaBence deneme. Gelmeme ihtimali yüksek.
Bende trendyoldan aldım ama iptal olacak kesin. O yüzden başka satıcıya bak. İlla elektronik düşünme.Alacak bi ürün bulamadım ki başka