Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Furkan Demir
Trendyol çalışanlarına info vermeyin beyler :D

richlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mevlüt
arkadailar pc den memu emilatöründen deneyin yeni hesap açın sürekli hep oluyor :D ama benimki iptal olmus sabah 2 ürün siparis etmiştim biri trendyoldu 2side iptal olmus şimdi tekrar yaptım bu sefer tek ve trendyol olmayan f80 stand aldım insaalah gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fixlendi, boşa uğraşmayın.
daha şimdi alım bn

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
nabican adimi
Fixlendi beyler gecmis oldun, bi keyfimiz vardi ulan serefsizliktir bu ya bizim neyimiz eksik neden fixliyorsunuz anlamiyorum cok zorlaniyorum kendimi iyi hissetmiyorum yillardir bu ani bekliyordum hayat iste yapacak bisey yok artik cok gec her sey cok gec, saka lan yok bisey fix diyen vurduruyordur, neyse yazmaya devam edicem sadece sonunu okuyanlar burayi okumaz zaten. Bu fixi bulanin allah belasini vermesin biz ne yaptik bizim gunahimiz ney

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Az önce kasa fanlarım geldi Yurt içi kargoyu tebrik ediyorum adamlar fişek gibi ulan Trendyol express yaşadığım şehire yakın yerden getiriyor bide ona rağmen daha gelememiş!

batuu123

80+ Bronze
biz de azerbeycan gibi israili destekleseydik toplum olarak trendyol bize de 500 liralık kupon dağıtırdı bak onlara dağıtıyor sen alırsan iptal ediyor ama!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom