Sindi bu indirim satıcılara zarar vermiyor ondan anlayışlı oluyorlar dimk hocmDostlar benim de 5 ürünüm iptal oldu farklı satıcıdan. Satıcıyla iletişme geçtim 3 tanesi aynı satıcıdaydı kurtarabildim. Satıcı çok anlayışlıydı ondan dolayı kurtardım kalanlara başarılar.
banadaarkadaşlar neler aldınız tavsiye seriiii
Nasıl kurtardınızDostlar benim de 5 ürünüm iptal oldu farklı satıcıdan. Satıcıyla iletişme geçtim 3 tanesi aynı satıcıdaydı kurtarabildim. Satıcı çok anlayışlıydı ondan dolayı kurtardım kalanlara başarılar.
nasıl oldu o hocamDostlar benim de 5 ürünüm iptal oldu farklı satıcıdan. Satıcıyla iletişme geçtim 3 tanesi aynı satıcıdaydı kurtarabildim. Satıcı çok anlayışlıydı ondan dolayı kurtardım kalanlara başarılar.
Tek hesaptan birden fazla alışveriş yapılıyor mu?Dostlar benim de 5 ürünüm iptal oldu farklı satıcıdan. Satıcıyla iletişme geçtim 3 tanesi aynı satıcıdaydı kurtarabildim. Satıcı çok anlayışlıydı ondan dolayı kurtardım kalanlara başarılar.
MedimarktSatıcı kim hocam
hocam hangi satıcı o dm lütfenDostlar benim de 5 ürünüm iptal oldu farklı satıcıdan. Satıcıyla iletişme geçtim 3 tanesi aynı satıcıdaydı kurtarabildim. Satıcı çok anlayışlıydı ondan dolayı kurtardım kalanlara başarılar.