federalper
80+ Silver
siz nerden yaptınızBenim bildiğim evet. Bende yok ben sadece buradaki Xiaomi'den yapabilen arkadaşlar olduğu için öyle dedim.di
siz nerden yaptınızBenim bildiğim evet. Bende yok ben sadece buradaki Xiaomi'den yapabilen arkadaşlar olduğu için öyle dedim.di
Emülatör.siz nerden yaptınız
Kanka kolu önerir misiniz?Ofis koltuğu ve ikili monitör tutucu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır rastgele bir ülke seçmen yeterli.
Hocam kısa bi tutorial geçebilir misiniz adımlar ile birlikte size zahmet emulator içinEmülatör.
Benden bu kadar Ne kadar çok kişi kullanırsa o kadar hızlı kapatırlar indirimi. Başka arkadaşlara devrediyorum seni.Hocam kısa bi tutorial geçebilir misiniz adımlar ile birlikte size zahmet emulator için
Bilmiyorum daha elime geçmedi, ben de merak ediyorum. Yorumları iyiydi alayım dedim, ucuza da geldiği için çok düşünmedim.Kanka kolu önerir misiniz?
kanka tica etsem koltuk linlki?Bilmiyorum daha elime geçmedi, ben de merak ediyorum. Yorumları iyiydi alayım dedim, ucuza da geldiği için çok düşünmedim.
DailyTech Masaüstü Ayarlanabilir 14-32” Çift Kol Monitör Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DailyTech Masaüstü Ayarlanabilir 14-32” Çift Kol Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abi R5 5500u'mu i3 1215u'mu?Azıcık nefes alın
Fiyatına göre iyi ancak kolları pek kaliteli değil bunun yerine öneri yapardım da fiyat x2.5.Bilmiyorum daha elime geçmedi, ben de merak ediyorum. Yorumları iyiydi alayım dedim, ucuza da geldiği için çok düşünmedim.
DailyTech Masaüstü Ayarlanabilir 14-32” Çift Kol Monitör Tutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DailyTech Masaüstü Ayarlanabilir 14-32” Çift Kol Monitör Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Allah allah öyle mi oluyormuş, açık arayarak haksız kazanç elde etsek bile fazlasını bile alıyoruz demek bak şu işe.Evet eminim, hatta iptal ederlerse sen THH'ya başvurup fazlasıyla alabiliyorsun. Tabii 5-6 ay sürebiliyor bu süreç.
Kolu deyince monitör kolu olarak anladım.kanka tica etsem koltuk linlki?
Evet çok daha iyi yüksek fiyata olanlar var, illaki fark edecektir onlar amortisörlü filan. Ama bütçem o kadar yok bu da idare eder herhalde dedim.Fiyatına göre iyi ancak kolları pek kaliteli değil bunun yerine öneri yapardım da fiyat x2.5.