❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Canlı desteğe değil, direk trendyol genel müdürüne falan yazın anca çözülür sorununuz :)

Canlı destek sorun en kısa sürede çözülecek ve tek tek siparişler iptal olacak kargolar ulaşmayacak dedi bilginiz olsun.

Ben iki ürün sipariş ettim, satıcılara wpden ulaşıp kargoya vermeleri için ricada bulundum 1 tanesi hemen verildi kargoya diğerini saat 16'da verecekler. Kısa günün karı vesselam. Konuyu açan arkadaşa buradan bir kez daha teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargoya verilən şeyləri herkes atsa mantıkli olur aslinda
Nasıl yani hocam

Son düzenleme:
adam geçmiş sayfaların birinde "off alacak bir şeyim kalmadı beyler bir şeyler önersenize" tarzı bir şeyler yazmış. dh ölücüleri buraya toplanmıs:kekw:

Canlı destek sorun en kısa sürede çözülecek ve tek tek siparişler iptal olacak kargolar ulaşmayacak dedi bilginiz olsun.
Aynen kardeşim kargolar ulaşmayacak. Satıcı ürünü kargoya vermiş yetkili firma dağıtıma çıkarmış daha elden ne gelir. Kargodan ürün toplayamazlar yok öyle bir şey.

aga cidden niye soruyorsunuz şaka mısınız ya bırakın iptal olursa olur zaten neden ayıktırıyorsunuz iyice :D

Canlı Desteğe Soracağınıza Trendyol Genel Merkezine Sorun Beyin Bedava Ayıkırlar İptal Olacak Hepsi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri