Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mete Kır
Ben yarin alicam bugun almak mantiksiz oglen 12 1 gibi alirim saticiya sordum 14.00 kadar verilen siparisleri ayni gun kargoluyormus o yuzden simdi almayin iptal olma riski var yarin oglen alin saticiyada bugun kargoya vermesini rica edin hemen kargoya verdigi zaman iptal olmaz

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit Arık
Beyler 10k lık ürün alıyorum toplam. İptal edilirse mesela bazıları, diğerleri gelirmi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Ben yarin alicam bugun almak mantiksiz oglen 12 1 gibi alirim saticiya sordum 14.00 kadar verilen siparisleri ayni gun kargoluyormus o yuzden simdi almayin iptal olma riski var yarin oglen alin saticiyada bugun kargoya vermesini rica edin hemen kargoya verdigi zaman iptal olmaz
hangi satıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Cevk
Bir siparişte birden fazla ürün alırsak ne oluyor . Birisi iptal olursa komple mi iptal oluyor yoksa biri iptal oldu biri onaylandı ; onaylanan ürün toplam indirimin yarısından mı faydalanıyor.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Bir siparişte birden fazla ürün alırsak ne oluyor . Birisi iptal olursa komple mi iptal oluyor yoksa biri iptal oldu biri onaylandı ; onaylanan ürün toplam indirimin yarısından mı faydalanıyor.
O şekilde yaptık komple hepsi iptal oldu topalm 3 üründe 600 lira indirim yapmıştık hepsini birden iptal etti

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Kulaklık önericek varmı

clay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay
Arkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.

1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)

Kupon max 400 indirim yapıyor (Max 600 TL indirim)

!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.

Tavsiyeler :

https://ty.gl/sfiakun57z (Klavye)

Kanıt.

Alıntıyı görüntüle
Not :
siparişlerim kısmından mesafeli satış sözleşmesine tıklayın aşağıda satıcının numarası olacak o numaraya wp'den bugün kargo'ya verirmisiniz acil ihtiyacım var yazın + sipariş no ekleyin isim soyisim vs gonderin sabahında dönüş olur bu şekilde hızlandırmış olursunuz süreci
Alıntıyı görüntüle
Hocam Allah razı olsun üst baş almayı düşünüyordum, 1 pantolon fiyatına 6 çeşit ürün aldım çok teşekkürler.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Reis ne aldığını bide hangi satıcı dm yazarmsn acaba yarın bakalım bizde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom