EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 918
Trendyol kendi kargosu ile göndermesi sıkıntı oldu. Kendi kargosu malı geri çektirebilir :/
Nox’ta dili azerbaycan seçtim fakat trendyol türkçe kaldı.hocam bura değil uygulama içinden ayarlara gireceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ne aldınKorgoya verildi be yaptık
Hardline aldım mesaj atınca kargoya verdi bugünde elime ulaştı.High Nutrition almıştım ben 2 tane iptal oldu şu an Bpn denedim daha haber yok bir kişi hardline almıştı o kargoya verilmiş
mekanik klavye naysla 420 liraya geldiNe aldın
Aynı numarayı yazarak.Numara işini nasıl hallediyorsunuz 3 hesaptan yaptım 2 sinde aynı numarayı kullandım
marka model ?mekanik klavye naysla 420 liraya geldi
https://www.trendyol.com/altec-lans...e-p-213683874?boutiqueId=61&merchantId=122560 daha güzel ürünler vardı ama satıcı kargolama konusunda daha erken cevap verdi bunu aldımmarka model ?
Bence iptal durumu numara kontrolden kaynaklı degil 2 siparişten 1 tanesi iptal oldu ama iptal olan tamamen hersey farklıydı yine de iptal edildi.Numara işini nasıl hallediyorsunuz 3 hesaptan yaptım 2 sinde aynı numarayı kullandım
uygulama verileri ön bellegi temizle noxta sorunun devam eder memu emulatorde kullanabilirsin pc deNox’ta dili azerbaycan seçtim fakat trendyol türkçe kaldı.