https://www.trendyol.com/altec-lans...e-p-213683874?boutiqueId=61&merchantId=122560 daha güzel ürünler vardı ama satıcı kargolama konusunda daha erken cevap verdi bunu aldım
farklı tel yeni hesap aç deneİlk siparişten sonra farklı bir telefonla sipariş verilemiyor mu? Bende 2.sipariş için indirim yapmadı.
umarım kargodayken iptal yemez ağlarımAlıntıyı görüntüle
Benim bu şekilde bende klavye almıştım 1 gibi öğlen iptal yedi çok iyiydi gelse xpg klavye 1150 ye
bende alacağım bi tane pc için havit ve lenovo leeco olana gözüm bi çarpıyor uygun fiyatlı olarakSoundbar gören duyan varmı ?
Tamam hallettim trendyol şuan azerice. Yeni hesaplarla sipariş oluyor mu ?uygulama verileri ön bellegi temizle noxta sorunun devam eder memu emulatorde kullanabilirsin pc de
oluyor.Tamam hallettim trendyol şuan azerice. Yeni hesaplarla sipariş oluyor mu ?
Trendyol azerice olmasada oluyor aslındaTamam hallettim trendyol şuan azerice. Yeni hesaplarla sipariş oluyor mu ?
Yeni hesap acman gerekiyor.Telefon numarasının bir önemi yok sipariş iptali satıcıya göreye degişiyor bugun siparişli ürün alırsın iptal edilmemesi yüksek.Tamam hallettim trendyol şuan azerice. Yeni hesaplarla sipariş oluyor mu ?