Yardım Trendyol BetaPlus iademi reddetti.

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhabalar Trendyol BetaPlus satıcısından Msi marka monitör almıştım ekranın renklerinden memnun kalmadım ve iade ettim herşeyini eksiksiz koyup iadeye verdim ve bugün dönüş yapıldı yeniden satışa uygun olmaması nedeni ile iade reddedilmiştir diye. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim?

yani kötü bir durum şöyle düşün şimdi sen renklerinden kişisel olarak memnun olmadın şahsi bir sorun. Ürünü iade ettin. Yeni bir monitör aldın başka bir yerden 5000-10000Tl neyse artık kaç lira verirsen, monitörün geldi bi baktın parmak izleri bi baktın poşeti açık bi baktın işte kutusu açılmış belli gelip buraya konu açmayacak mısın açılmış ürün geldi ne yapmalıyım diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle de düşünmek gerekiyor kimse istemez açılmış ürün ,bir mouse klavye de değil monitör yani
monitörde sorun varsa zaten ister seve seve ister sevmeye sevmeye o monitörü almak zorundalar

yani kötü bir durum şöyle düşün şimdi sen renklerinden kişisel olarak memnun olmadın şahsi bir sorun. Ürünü iade ettin. Yeni bir monitör aldın başka bir yerden 5000-10000Tl neyse artık kaç lira verirsen, monitörün geldi bi baktın parmak izleri bi baktın poşeti açık bi baktın işte kutusu açılmış belli gelip buraya konu açmayacak mısın açılmış ürün geldi ne yapmalıyım diye
Hayatımda bundan daha saçma bir mesaj görmedim poşeti açılmış ürünü sana göndermemesi lazım zaten teşhir/outletdiye bir katagori boşuna mı var ?

Merhabalar Trendyol BetaPlus satıcısından Msi marka monitör almıştım ekranın renklerinden memnun kalmadım ve iade ettim herşeyini eksiksiz koyup iadeye verdim ve bugün dönüş yapıldı yeniden satışa uygun olmaması nedeni ile iade reddedilmiştir diye. Ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemeliyim?
hangi model almıştın

öyle de düşünmek gerekiyor kimse istemez açılmış ürün ,bir mouse klavye de değil monitör yani
monitörde sorun varsa zaten ister seve seve ister sevmeye sevmeye o monitörü almak zorundalar
14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkın var hocam

Hayatımda bundan daha saçma bir mesaj görmedim poşeti açılmış ürünü sana göndermemesi lazım zaten teşhir/outletdiye bir katagori boşuna mı var ?
bundan saçma mesaj görmemiş sen sıfır parası ver sana iadeden gelen ürün göndersinler ben seni görürüm o zaman kim saçmalamış

14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkın var hocam
ben bilmiyor muyum iade hakkı olduğunu, almayacaklarını söylüyorum işte inat yapıyor firmalar

Adam niye müşterisinin şeyinin keyfi yüzünden ürününü teşhir ya da outlet satmak zorunda kalsın , gidip mağazada görsün beğenmiyorsa almasın ikinci ele düşen ürünü sıfır diye insanlara satıp bir de haksızlık mı yapacak gaming gen en iyisini yapmış.

Hocam ürünü bozmadım ürününün parçalarını kaybetmedim ekranda parmak izi bırakmadım sildim erkanı geldiği gibi aynı şekilde paketleyip geri gönderdim. Hiçbir şekilde kabul etmeme şansı yok. 14 gün boyunca ürüne zarar vermediğim sürece istediğim şekilde iade ederim. Satıcı bunları düşünerek giriyor bu işe. Bu ve bunun gibi şeyleri illaki yaşıyacak. Ayrıca üründe sorun olmadığı sürece parmak izi var diye neden rahatsız olayım?

ee bu kafaya göre e ticarette 14 gün iade hakkını kaldırsınlar
merak ediyorum bu konuşanlar kaç kez böyle bir olay yaşadı veya kaç kez normal ürün parası verip teşhir ürün geldi

Geri