1tb m.2 ssd ve 16 gb ram yetişemedim ama onları da çok çok ucuza almışlardı galibaBurda herkes anakart mı aldı sadece.
1tb m2 ssd yi kim aldı acaba alan baya kar etti1tb m.2 ssd ve 16 gb ram yetişemedim ama onları da çok çok ucuza almışlardı galiba
Gelirse hayırlı olacak bakalım ben alıcısını buldum bile geldiği gibi 450 ye satıcam inşallahHayırlı uğurlu olsun anakartlarınız, yetişemediğim için alamadım. PSU bende de hazırlanıyor.
evet baya kar ettiler denedim ben ama yetişemedim 1 tane yazıyordu al dediğim zaman stok kalmadı yazdı.1tb m2 ssd yi kim aldı acaba alan baya kar etti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelirse hayırlı olacak bakalım ben alıcısını buldum bile geldiği gibi 450 ye satıcam inşallah
Evet aldığım a520m s2h anakartı ve psu yu az önce iptal ettiler trendyola güvenilmeyeceğini bir kez daha anlamış olduk
aga fiyatı noramlinden çok ucuza satılıyorsa hiç de güven konusuna girme yanlışlıkla yapılmış bir hata olduğunu söylediler fiyatlarınEvet aldığım a520m s2h anakartı ve psu yu az önce iptal ettiler trendyola güvenilmeyeceğini bir kez daha anlamış olduk
Benim etmediler.
EvetŞipariş hazırlanıyor dedi mi ?
sipariş verip iptal etsem kaç günde geri gelir sence param