Neler Yeni

Çözüldü✓ Trendyol Cüzdan Para Bugu İnanmayan içeri :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Yusuf Çelik
a
Arkadaşlarım tuvalete düşünmeye başladım buldum galiba

Şimdi bir 1 ürün 1000Tllik ürünü sipariş verdik onaylandıktan sonra iade ettik ederken size soruyor ya kartıma aktar (2-10 iş günü) yada Trendyol cüzdana aktar (%2 bonus) cüzdanı seçersek %2 Bonus gelir. Noldu 20 TL geldi toplam 1020Tl oldu Ama Cüzdan limiti vardı galiba bunu tekrarlarsanız hep güzel oluyor
hhahahhahha iyimiş

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Arkadaşlarım tuvalete düşünmeye başladım buldum galiba

Şimdi bir 1 ürün 1000Tllik ürünü sipariş verdik onaylandıktan sonra iade ettik ederken size soruyor ya kartıma aktar (2-10 iş günü) yada Trendyol cüzdana aktar (%2 bonus) cüzdanı seçersek %2 Bonus gelir. Noldu 20 TL geldi toplam 1020Tl oldu Ama Cüzdan limiti vardı galiba bunu tekrarlarsanız hep güzel oluyor
bildiğim kadarıyla bu olayı kardeşim yaptı uyarı almıştı bonus almaktan dolayı ben kardeşimin dediğini söylüyorum ne kadar gerçek bilmiyorum. Ama bu devirde kimse kimseye bedava para vereceğini düşünmuyorum vardır illaki bunun bir sınırı

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
bildiğim kadarıyla bu olayı kardeşim yaptı uyarı almıştı bonus almaktan dolayı ben kardeşimin dediğini söylüyorum ne kadar gerçek bilmiyorum. Ama bu devirde kimse kimseye bedava para vereceğini düşünmuyorum vardır illaki bunun bir sınırı
Nasıl bi uyarı almıştı acaba

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Nasıl bi uyarı almıştı acaba
herhalde ban yemişti belli bir süre trendyol cüzdanı kullanmkatan yükleme hatası veriyordu. şuan kullanıyor ama o zamnalar yükleme yapmıyordu şimdi durum ne şekilde bilmiyorum ama. şunuda unutmamak lazım sonuçta trendyol para iadesi yapıyor bunu anlarsa eksik yatırma yapabilir

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
nerede beleş ORAYA YERLEŞ SALDIRIN ASLANLARIM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0