Neler Yeni

Trendyol Express Nereye sikayet edebilirim

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Trendyol ile aram bozuk şuan bugün kargom verildi pazartesi gelecek diyor tamam bayram var ama hafta sonuna daha kac gun var
Hepsiburada kullanıyorsan aklımda bir soru var. Ürünün satıcıya sor bölümünü bulamıyorum birşeyler yazıp sormak için. Sadece yazılanları okuyabiliyom.

arturo

80+ Silver
Trendyol ile aram bozuk şuan bugün kargom verildi pazartesi gelecek diyor tamam bayram var ama hafta sonuna daha kac gun var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana sorarsan aras burada daha iyi aynı şekilde dun kargoya verildi bugün geldi kargom
Brom aras kasamın tamberli camını kırmıştı o kadar iyi tekme atmışlar kasaya

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Hepsiburada kullanıyorsan aklımda bir soru var. Ürünün satıcıya sor bölümünü bulamıyorum birşeyler yazıp sormak için. Sadece yazılanları okuyabiliyom.
Hepsiburada siparişlerime girin siparişin biraz altında soru talep oluşturun yaziyor oraya basın satıcıya sorun Seçeneği çıkacaktır

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hepsiburada siparişlerime girin siparişin biraz altında soru talep oluşturun yaziyor oraya basın satıcıya sorun Seçeneği çıkacaktır
Ürüne baktığımız zaman trenyol gibi soramaz mıyız?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Brom aras kasamın tamberli camını kırmıştı o kadar iyi tekme atmışlar kasaya
Aras Benimde kargo numaralarımı yanlış yazıyordu takip yerinde.
Bi bakıyom özel kargo firmama poşet gelmiş ama farklı numarada.
Ve 2 saat sonra Aras takip yerinde sipariş tamamlandı yazdılar.

Poşet bana ulaştığında benim kargo firmamın doğru numarayı yazdığını gördüm.

Kafam karışmıştı yoksa yanlış poşeti mi verdiler ney?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Hepsiburada hakkında ne biliyorsun direk salladın AMAZONDAN daha hızlı gönderim yapıyor 👍😀
Konuyu hortlatacam ama sen ne biliyorsun acaba? Ben senelerdir turkiyedeki internet alışveriş sitelerini kullanıyorum. Daha 1 ay önce hepsiburada aldığım bir ürünü elime geçmeden kargoda teslim edildi gösterip sonra iptal ediyor. Tekrar sipariş veriyorum sipariş ettiklerim kargodayken iptal edilen ürün bana geliyor ve iade istiyor durduk yere. Bu sorunlar kargo ilerde alakalı ama hepsiburadanin saçmalıklarını çok yaşadım. Maalesef alacağım ürünler sadece orda olduğu için kullandım. Ayrıca bu zaman kadar hepsiburadadan toplam 50.000 tl ye yakin bir alışveriş yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,157
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom