Trendyol go siparişini almasam para iadesi olur mu

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı yazıldığından emindim sipariş sonrası bir baktım iki ürün sipariş geçilmiş. Hemen temsilciye yazdım ama kanıtım olmadığı için yardımcı olamadılar. Dünya param gitti kapıyı açmasam siparişi teslim almasam para iadesi olur mu

Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı yazıldığından emindim sipariş sonrası bir baktım iki ürün sipariş geçilmiş. Hemen temsilciye yazdım ama kanıtım olmadığı için yardımcı olamadılar. Dünya param gitti kapıyı açmasam siparişi teslim almasam para iadesi olur mu
hocam bankanızda gözükmüyor mu?

Ürün alıcı kaynaklı teslim alınmaz ise iade olmuyor satıcı kısmında problem çıkarsa ediliyor sadece

para iadesi olmaz

Kapıyı ve telefonları açmaz isen kurye kapına bırakır ve gider. Para iadesi olmaz. Tabi bırakırsa o da. Ürün beklediğin gibi gelmez ise ona göre kayıt oluşturup paranın bir kısmını alabilirsin ama eksik vs yok ise geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri