Neler Yeni

Trendyol go siparişini almasam para iadesi olur mu

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı yazıldığından emindim sipariş sonrası bir baktım iki ürün sipariş geçilmiş. Hemen temsilciye yazdım ama kanıtım olmadığı için yardımcı olamadılar. Dünya param gitti kapıyı açmasam siparişi teslim almasam para iadesi olur mu

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş
Trendyol go dan tam sipariş verirken ödeme ekranında sisteme bişey oldu tekrar ürün seçenekleri seçtirdi. Ödeme yaptım ve ödeme ekranında tek ürün fiyatı yazıldığından emindim sipariş sonrası bir baktım iki ürün sipariş geçilmiş. Hemen temsilciye yazdım ama kanıtım olmadığı için yardımcı olamadılar. Dünya param gitti kapıyı açmasam siparişi teslim almasam para iadesi olur mu
hocam bankanızda gözükmüyor mu?

sok3cuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Kızıltaş

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
Ürün alıcı kaynaklı teslim alınmaz ise iade olmuyor satıcı kısmında problem çıkarsa ediliyor sadece

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
yo
para iadesi olmaz

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Cefika
Kapıyı ve telefonları açmaz isen kurye kapına bırakır ve gider. Para iadesi olmaz. Tabi bırakırsa o da. Ürün beklediğin gibi gelmez ise ona göre kayıt oluşturup paranın bir kısmını alabilirsin ama eksik vs yok ise geçmiş olsun.

Top Bottom