Neler Yeni

trendyol güvenilir mi?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
merhaba arkadaşlar ben trendyolda uygun fiyata kitap buldum ama arkadaşlarım trendyoldan alma hepsiburada yada n11 den bul diyorlar sizce trendyol güvenilir mi? yada ordan kitabımı alayımmı
N11 veya trendyol hepsinden dolandirilma ihtimalin var ne gibi bir ürün alirsin sahte gelir vesayre trendyol daha fazla sahte ürün ile karşi karşiya aslinda önemli olan saticilar cünkü sana o ürünü trendyol hepsiburada veya n11 satmiyor genel olarak satıcılar var ve onlar satiyor. O yüzden bir ürün alirken trendyol n11 veya hepsiburadayi tercih edebilirsin sipariş verirken satici puani yorumu ve mağaza adresine bakarak alişveriş yapmani öneririm.

Satashke

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar ben trendyolda uygun fiyata kitap buldum ama arkadaşlarım trendyoldan alma hepsiburada yada n11 den bul diyorlar sizce trendyol güvenilir mi? yada ordan kitabımı alayımmı
En çok çakma ürün satılan sitedir. Ve bu satıcılara asla hiçbir şey yapmazlar. Ama kitap konusunda sorun olmayacağını düşünüyorum

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Sana imreniyorum, hiç reklamları sana musallat olmadı galiba ? :D
yok hocam olmaz olurmu hatta reklamlarını görmekten sıkıldık yok şubat indirim ocak indirimi cart curt indirimi diye ama çevrem güvenilmez dediğinden foruma sorayım dedim , şimdide site hata veriyor bankanız ödemeyi onaylamadı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

En çok çakma ürün satılan sitedir. Ve bu satıcılara asla hiçbir şey yapmazlar. Ama kitap konusunda sorun olmayacağını düşünüyorum
diğerki eşyaları bilemiyecemde kitabı alacağım satıcı güvenilir ve n11 üzerinden aynı satıcıdan farklı kitaplar almıştım sorun olmamıştı

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Trendyol belki de alışveriş yapacağınız en güvenli platformdur Trendyol harici çok nadir internetten bir şey alırım

Top Bottom