Neler Yeni

Trendyol iade kabul eder mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Berkay Aydın
Henüz daha teslim almadım alır almaz iade etmek istiyorum ürünü teslim aldığım an iade şubesine gidecem iade olur mu

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Henüz daha teslim almadım alır almaz iade etmek istiyorum ürünü teslim aldığım an iade şubesine gidecem iade olur mu
Açmazsan yormadan alırlar kapıda iade ürün de sanırım öyle de oluyor geri gidince

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
İsmail
Ona ne gerek var şubeyi ara ürünü iade edicem teslim etmeyin de iade olarak not düşerler ben öyle yaptım bir kere satıcıya güvenmediğimden

eneskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes KOÇ
Yurtiçi kargo şubesine gidicem iade nedenine vazgeçtim yazdım sorun olur mu

Trendyol her türlü iade kabul ediyor. Kendi sözleşmesinde 14 gün zorunlu iade maddesi mevcut. Hiçbir şekilde müşteriyi mağdur etmiyorlar. Hem alıcıyım hem satıcıyım Trendyol'da. Satıcı mağdur olur alıcı olmaz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Berkay Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ona ne gerek var şubeyi ara ürünü iade edicem teslim etmeyin de iade olarak not düşerler ben öyle yaptım bir kere satıcıya güvenmediğimden
İade kodu geldi o olmadan iade almazlar herhalde hem teslim edecek kargo firması belki farklıdır

eneskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes KOÇ

O şekilde yapılırsa kabul edilmeyebilir çünkü her kargo şubesinin çalışanları farklı düşüncelere sahip. Ürün elinize ulaşsın, ulaşır ulaşmaz beğenmedim veya yanlış ürün sipariş ettim seçeneğini seçerek iade işlemini başlatınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Berkay Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyol her türlü iade kabul ediyor. Kendi sözleşmesinde 14 gün zorunlu iade maddesi mevcut. Hiçbir şekilde müşteriyi mağdur etmiyorlar. Hem alıcıyım hem satıcıyım Trendyol'da. Satıcı mağdur olur alıcı olmaz :)
Tamamdır çok sağolun peki para ne zaman geri yatıyor

eneskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes KOÇ
İade kodu geldi o olmadan iade almazlar herhalde hem teslim edecek kargo firması belki farklıdır

Dediklerimin dışına çıkarsanız mağdur taraf olursunuz maalesef. Elimden geldiğince şeffaflıkla anlattım. Prosedürden şaşmayınız. Aklınızda bir soru var ise cevaplayabilirim.

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
İsmail
O şekilde yapılırsa kabul edilmeyebilir çünkü her kargo şubesinin çalışanları farklı düşüncelere sahip. Ürün elinize ulaşsın, ulaşır ulaşmaz beğenmedim veya yanlış ürün sipariş ettim seçeneğini seçerek iade işlemini başlatınız.
Doğrudur kral her şube farklıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kemal Berkay Aydın
O sizin kullanmış olduğunuz bankaya göre değişiklik gösterebiliyor. Ama genelde 1-3 iş günü içerisinde yatmış oluyor. Çoğu iade kabul edilir edilmez 5-10 dakikada hesaba düşüyor.
Dediğim gibi iade talebine vazgeçtim yazdım sorun olmaz herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,339
Üyeler
164,823
Son üye
yusufhendrix
Top Bottom