eneskocc
80+
Dahası
Dediğim gibi iade talebine vazgeçtim yazdım sorun olmaz herhalde
Hiçbir problem olmaz. Elinize ürün ulaştı mı?
Dediğim gibi iade talebine vazgeçtim yazdım sorun olmaz herhalde
Yarın gelicekHiçbir problem olmaz. Elinize ürün ulaştı mı?
Yarın gelicek
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim bu arada
sende buna inandın demi açmadıysa iade alırlar kutusunu açarsan kan alırlar iade edene kadarTrendyol her türlü iade kabul ediyor. Kendi sözleşmesinde 14 gün zorunlu iade maddesi mevcut. Hiçbir şekilde müşteriyi mağdur etmiyorlar. Hem alıcıyım hem satıcıyım Trendyol'da. Satıcı mağdur olur alıcı olmaz
ve onların politikası değil devletin e ticaret yasası gereği almak zorundalar ama takan yok insanları yoruyorlarTrendyol her türlü iade kabul ediyor. Kendi sözleşmesinde 14 gün zorunlu iade maddesi mevcut. Hiçbir şekilde müşteriyi mağdur etmiyorlar. Hem alıcıyım hem satıcıyım Trendyol'da. Satıcı mağdur olur alıcı olmaz
trendyol yurt içinden gönderin diye sms atmış hemde kod geldi sıkıntı olmasın diye gidip şubeden iade vericemBence teslim almadan kuryeye iade olacak de iaden kesin olur teslim almadığın üründe bahane bulamazlar.
bu arada satıcı trendyol değil ama sorun olmaz yinede dimi @eneskoccRica ederim, problem devam ederse tekrar yazın lütfen.
O kodla iade teslim aldıktan sonrası için sen kuryeye teslim almıyorum iade edin dersen direkt göndericiye iade diye gönderirlertrendyol yurt içinden gönderin diye sms atmış hemde kod geldi sıkıntı olmasın diye gidip şubeden iade vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada satıcı trendyol değil ama sorun olmaz yinede dimi @eneskocc
Ben yine de nolur nolmaz kodla iade ederim sonradan sıkıntı çıkmasın diyeO kodla iade teslim aldıktan sonrası için sen kuryeye teslim almıyorum iade edin dersen direkt göndericiye iade diye gönderirler
Sen bilirsin kral ben öyle çok yapmıştım ondan dedim için rahat edecekse istediğin gibi yap daha iyi olurBen yine de nolur nolmaz kodla iade ederim sonradan sıkıntı çıkmasın diye
Eyvallah vakit ayırdığınız için teşekkür ederimSen bilirsin kral ben öyle çok yapmıştım ondan dedim için rahat edecekse öyle yap daha iyi olur
Eyvallah vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Zaten yarın gelecek ben iade talebi oluşturdum kod geldi şimdi kuryeye iade deyip yollasam iade işlemi nasıl olacak onu bilmiyorumÜrünü teslim almadan iade edersen otomatik para iadesi sağlanır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç teslim alma ürünü uğraşma.Zaten yarın gelecek ben iade talebi oluşturdum kod geldi şimdi kuryeye iade deyip yollasam iade işlemi nasıl olacak onu bilmiyorum