Trendyol iadeyi reddetti??!!

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Reaksiyon skoru
43,580
Bir ürün almıştım iade talebi yaptık iade incelenmiş ve reddedilmiş

Ürün bize geldiğinde kusurlu ve yanlış rengi gelmişti şimdi ürünü tekrar bize geri göndereceklermiş ne yapmam gerek ?!

eğer siz bi kulalnıcı hatası yapmadıysanız tüketici hakem heyetine başvurun

Ürün bize geldiğinde kusurlu ve yanlış rengi gelmişti şimdi ürünü tekrar bize geri göndereceklermiş ne yapmam gerek ?!
Tüketici mahkemesine başvur

Destek ile iletişime geç tekrar iade aç açilmiyorsa Tüketici haklari mahkemesine git

Trendyol değil mağaza reddetmiştir. Trendyol müşteri hizmetlerine (destek birimine) ulaş, ürünün arızalı olduğunu ve yanlış renk gönderildiğini söyle. Trendyol para iadesi yapar büyük ihtimalle. Bunun için bir video veya fotoğraf (belge) olması gerekiyor elinde.
Ayrıca kargodan alırken bu tarz ürünleri kontrol edin.

Bıktım şu kendini bir b.k sanan şirketlerden ya.

Kanıtıyla birlikte mahkemeye başvur haklılığını kanıtla İlla İadeyi kabul edecekler
Trendyol mağaza reddetmiştir. Trendyol müşteri hizmetlerine ulaş, ürünün arızalı olduğunu ve yanlış renk gönderildiğini söyle. Trendyol para iadesi yapar büyük ihtimalle. Bunun için bir video veya fotoğraf (belge) olması gerekiyor elinde.
Ayrıca kargodan alırken bu tarz ürünleri kontrol edin.
Zaten fotoğrafını falan atmıştım canlı destekten

satıcı not düşerse iade incelemeye alınıp iade red oluyor bende monitörde aynı sıkıntı çıkmıştı ssatıcı ile iletişim kur

Zaten fotoğrafını falan atmıştım canlı destekten
Tamam o zaman sorun olmaz. Bu tarz mağazalar müşteri memnuniyetine göre hareket etmek zorundalar, internetten satış yaptıkları için. Gönlünü ferah tut para iaden yapılır, eğer kargoda herhangi bir kullanıcı hatası yok ise.

Geri