kart bilgim kayıtlıydı f5 liyordum full direkt almaya çalıştım ödeme yerinde bu kod tükendi dediBir cogunu denedım oluyordu.Sepetinizi hazır bekletin tak tak almanız lazım
sağlık olsun : )kart bilgim kayıtlıydı f5 liyordum full direkt almaya çalıştım ödeme yerinde bu kod tükendi dedi
yazılımcı şahıslar bunlar için makro yazıyor bu makroyla saliseler içinde siparişi kodla alıyorlar hocam.Garip bir soru olacak ama, robotlar trendyol'dan sipariş mi veriyor? (Önceki sayfalarda robotlar yapıyor falan yazanlar olmuş, robotlar neden, nasıl kod kullanıyor yani, onu sordum.)
en iyi kodu yazan alıryazılımcı şahıslar bunlar için makro yazıyor bu makroyla saliseler içinde siparişi kodla alıyorlar hocam.
hocam kodları nerden buldunSiz Hala Kart Bilgisi Girerek mi alış veriş yapıyorsunuz geçmiş olsun öyleyse
bilmeyen mi var bunu halahocam kodları nerden buldun
kart bilgisi girmeden nasıl olacak? garanti pay,world pay olarakmı kasdediyorsunuz?Siz Hala Kart Bilgisi Girerek mi alış veriş yapıyorsunuz geçmiş olsun öyleyse
kartını kaydet bununda biz mi söylecyeeğiz illakart bilgisi girmeden nasıl olacak? garanti pay,world pay olarakmı kasdediyorsunuz?