4X3SS D3NIED
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Desene patladı güzelim kupon. Yarına kaldık yine mecburen. Sağ olun. Keşke yüksek meblağda kupon verse 3 telefonda da 100 liralık verdi.kullanmak için 30 dakikanız var diyordu
Desene patladı güzelim kupon. Yarına kaldık yine mecburen. Sağ olun. Keşke yüksek meblağda kupon verse 3 telefonda da 100 liralık verdi.kullanmak için 30 dakikanız var diyordu
Hocam banka uygulamasını açmak için alt sekmeye attığımdan gitmiş olabilir mi kupon sizce.Yalan o
Hayır, 30 dakika kısmı yalanDesene patladı güzelim kupon. Yarına kaldık yine mecburen. Sağ olun. Keşke yüksek meblağda kupon verse 3 telefonda da 100 liralık verdi.
Öyle bir şey sordun ki ne cevap vereceğimi şaşırdımHocam banka uygulamasını açmak için alt sekmeye attığımdan gitmiş olabilir mi kupon sizce.
o zaman başkası kullanmış.Hayır, 30 dakika kısmı yalan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle bir şey sordun ki ne cevap vereceğimi şaşırdım
Kuponlar satın alana kadar mı geçerli yoksa sepete uygulayana kadar mı hocam?o zaman başkası kullanmış.
inan bilmiyorum ilk defa yaptım ben de birisine faydası dokunur diye buraya yazdıım işteKuponlar satın alana kadar mı geçerli yoksa sepete uygulayana kadar mı hocam?