Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Bu satıcı forumda da trojan adıyla etkileşimde bulunmaktadır . Kendisi bana kullanılmış ekran kartı göndermiştir. Telefonda arayıp ürünün 0 olduğunu teyit ettirmeme rağmen elime kullanılmış,vida yeri çizik belgeleri eksik ürün gelmiştir. İade sürecim tamamlanmış olsa da olan benim 2 haftalık zamanıma ve paramın askıda kalmasına sebep olmuştur. Bu satıcıdan alışveriş yapmamınızı öneririm arkadaşlar dikkatli olun .
1663166121676.png

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Şimdi bu satışı yapan arkadaş Mining kartları sıfır diye mi gönderiyor doğru mu anladım?

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şimdi bu satışı yapan arkadaş Mining kartları sıfır diye mi gönderiyor doğru mu anladım?
Bende öyle anladım ama işin aslı daha belli değil ve ortada yeni açılmış bir hesap direk konu açıp böyle bir şey yazıyor.
"ŞÜPHELİ"

The Batman

80+ Silver

Yeni yılda tüketiciye ayıplı mal satan, tüketiciyi yanıltan, tüketici sağlığını ve güvenliğini tehlikeye atan mal ve hizmet satışı yapanlara verilen cezalar yüzde 36.2 artacak. Böylece satıştan kaçınma, ayıplı mal ve hizmet satma, sözleşmelerin açık ve okunur şekilde düzenlenmemesi, sözleşmelerin tüketici aleyhine değiştirilmesi gibi durumlarda verilen cezaların alt sınırı 615 liraya, üst sınırı ise 15 milyon 571 bin liraya yükseltilmiş oldu.​

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu satıcı forumda da trojan adıyla etkileşimde bulunmaktadır . Kendide söylediği gibi mining yaptığını belirtmektedir . Satıcı bu kartları sıfır diye insalara gönderip satmaktadır . Sıfır diye aldığım üründe vida izi mevcuttu ve evrakları eksikti . Bu satıcıdan alışveriş yapmamınızı öneririm arkadaşlar dikkatli olun .
Alıntıyı görüntüle
9.7 puanı var inanamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu satıcı forumda da trojan adıyla etkileşimde bulunmaktadır . Kendide söylediği gibi mining yaptığını belirtmektedir . Satıcı bu kartları sıfır diye insalara gönderip satmaktadır . Sıfır diye aldığım üründe vida izi mevcuttu ve evrakları eksikti . Bu satıcıdan alışveriş yapmamınızı öneririm arkadaşlar dikkatli olun .
Alıntıyı görüntüle
9.7 puanı var inanamad
Dediğine göre öylede kanıt yok ortada

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanıtlarınızı da eklerseniz daha tutarlı bir mesaj olur. Böyle bir yere varamayız.
hocam gördüğünüz gibi diğer evraklar folyolu poşette bu değil birde bakınız vida izi mevcut , ki satıcı başlık açtığı forumlarda bile mining yaptığını söylüyor, kendisi zaten bilgisayarcı kartları temizleyip sıfır diye göndermekte işte bas bariz

Ekler

• 5ec6f785-5850-4231-88a5-013054001b85.jpg
    5ec6f785-5850-4231-88a5-013054001b85.jpg
    16.3 KB · Hit: 569
  • dd2e87cf-807a-4dad-b054-72724a95eb71.jpg
    dd2e87cf-807a-4dad-b054-72724a95eb71.jpg
    250.1 KB · Hit: 573

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hocam gördüğünüz gibi diğer evraklar folyolu poşette bu değil birde bakınız vida izi mevcut , ki satıcı başlık açtığı forumlarda bile mining yaptığını söylüyor, kendisi zaten bilgisayarcı kartları temizleyip sıfır diye göndermekte işte bas bariz
Konuyu okudu büyük ihtimalle çevrimiçiydi çünkü

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkürler hocam siz bunları konuyu düzenleye tıklayıp topluca konuya ekleyin arada kaynamasın. Hala yeterli değil fotoğraflar iddianız için. Arkadaş da görünce cevabını yazar. Direkt yargılamak bize düşmez.

Can...

80+ Platinum
Geçmiş olsun hocam bariz vida izi o ve o evrakları poşette oluyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom