- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben burda diğer insanları uyarıyorum , başıma böyle bir şey geldi dikkat edin diye. bi sorun varsa kapatırlar forumuSen diyeceğini demişsin hocam iade alırız demişsin onun üstüne bu konuyu açmanın anlamı yokmuş
hocam ben burda diğer insanları uyarıyorum , başıma böyle bir şey geldi dikkat edin diye. bi sorun varsa kapatırlar forumuSen diyeceğini demişsin hocam iade alırız demişsin onun üstüne bu konuyu açmanın anlamı yokmuş
değişim yapıyor oluşunuz sıfır diyerekten vida izli kart gönderdiğiniz gerçeğini değiştiriyor mu?Bazı ürünler iade gelebiliyor ve bu ürünler satışa tekrar uygun ise tekrar satışa konuluyor,sorunlu ise servise yollanıyor.
Depoda yüzün üzerinde kart mevcut bir sorun olması durumunda müşteri mağdur etmemek adına direk iade alıyoruz veya yenisi ile değişim sunuyoruz.
Telefonla bu arkadaşla görüştüğümüz zaman koşulsuz iade kabul ettiğimizi,herhangi bir sorun yaşaması durumunda direk tarafımıza iade edebileceğini belirttik.
Hocam artık aranızda ki mevzu bu mahkeme olursa kim haklı ortaya çıkar burda çok ta bir kavgaya gerek yok sen uyarmak için gerekeni yapmışsınhocam ben burda diğer insanları uyarıyorum , başıma böyle bir şey geldi dikkat edin diye. bi sorun varsa kapatırlar forumu
Evet bence de herkes bu konuyu atlıyor.değişim yapıyor oluşunuz sıfır diyerekten vida izli kart gönderdiğiniz gerçeğini değiştiriyor mu?
aynen öyle amacımız burdaki insaları uyarmak başıma böyle bi durum geldiHocam artık aranızda ki mevzu bu mahkeme olursa kim haklı ortaya çıkar burda çok ta bir kavgaya gerek yok sen uyarmak için gerekeni yapmışsın
mining(?) (sadece kullanılmış da olabilir) yaptığım karti sıfır diyerekten üreticiye satayım sonra değişim yapıyoruz zaten uzatmaya gerek yok diyerekten üste çıkayım ohh ne güzel dünya heEvet bence de herkes bu konuyu atlıyor.
hocam arkadaş mahkemeye vermeyle tehdit etse bile hiç bir şey çıkacağını düşünmüyorum hakli olan sizsiniz sadece ugrasirsinizaynen öyle amacımız burdaki insaları uyarmak başıma böyle bi durum geldi
dikkat etsinler
yani bilmiyorum hocam burasıda garip insanları uyarıp haksız çıkıyoruz resmen kanıtlar mevcut ama insanlar kabullenmiyor . ben birde arayıp öncesinde konuştum ürün sorunluysa göndermeyin dedim ama sıkıntılı vida izli kartı gönderdiler sanki ben meraklıyım bu işlerle uğraşmayaEvet bence de herkes bu konuyu atlıyor.
Hocam siz ile forumda güzel sohbetler ettik fakat sıfır ürün gönderiyorum diyip bu kartı göndermeniz ve değişim yaparız demeniz tuhaf. Çünkü ya neyse diyip bunu kullanacak illa birisine satacaksınız. Şansınızı mı deniyorsunuz acaba diye düşnüüyorumÖncelikle belirtmek istiyorum şirket avukatımız sizinle irtibata geçecektir.
Biz penta,arena,oksid bilgisayar bayisiyiz. Ürünlerin tamamı earsiv sistemine kayıtlı şekilde satılmakta.
Hiç bir kanıt sunmadan yalan beyanda bulunarak firmayı bilinçli olarak karalama konusunda hukuki süreci yarından itibaren başlatacağımdan emin olabilirsin.
Tekrar satışa uygun olarak satılan ürün sıfır emaresi ile satılamaz eğer denenmiş veya ambalajı açılmış ise.Bazı ürünler iade gelebiliyor ve bu ürünler satışa tekrar uygun ise tekrar satışa konuluyor,sorunlu ise servise yollanıyor.
Depoda yüzün üzerinde kart mevcut bir sorun olması durumunda müşteri mağdur etmemek adına direk iade alıyoruz veya yenisi ile değişim sunuyoruz.
Telefonla bu arkadaşla görüştüğümüz zaman koşulsuz iade kabul ettiğimizi,herhangi bir sorun yaşaması durumunda direk tarafımıza iade edebileceğini belirttik.
Aynı fikirdeyim.Hocam siz ile forumda güzel sohbetler ettik fakat sıfır ürün gönderiyorum diyip bu kartı göndermeniz ve değişim yaparız demeniz tuhaf. Çünkü ya neyse diyip bunu kullanacak illa birisine satacaksınız. Şansınızı mı deniyorsunuz acaba diye düşnüüyorum
Bazı ürünler iade gelebiliyor ve bu ürünler satışa tekrar uygun ise tekrar satışa konuluyor,sorunlu ise servise yollanıyor.
Neden böyle düşündünüz araların da halledip konunun geçiştirilmesi yerine bizi de bilgilendirmiş arkadaş denenmiş ürünleri de yollayabilir dikkatli olun diye ben teşekkür ediyorum kendisine.Hocam artık aranızda ki mevzu bu mahkeme olursa kim haklı ortaya çıkar burda çok ta bir kavgaya gerek yok sen uyarmak için gerekeni yapmışsın
sağolun hocamNeden böyle düşündünüz araların da halledip konunun geçiştirilmesi yerine bizi de bilgilendirmiş arkadaş denenmiş ürünleri de yollayabilir dikkatli olun diye ben teşekkür ediyorum kendisine.
Böyle saçma bir şey mi var ? Sen ürünü başkasına yolla adam çalıştırsın sonra iade etsin, sen de bu ürünü 0 diye sat Ya adam akıllı 2. el diyip satıcaksın o ürünü ya da hiç satmayacaksın. Ki konuyu açan arkadaş da sizi öncesinde arayıp sormuş 0 mı diye, siz de 0 demişsiniz. Hangi hakla hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Bir de dava açıcam falan demişsiniz tam komedisiniz.Yazdığımı okumadan tekrar aynı soru soran arkadaş için.