Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Bu satıcı forumda da trojan adıyla etkileşimde bulunmaktadır . Kendide söylediği gibi mining yaptığını belirtmektedir . Satıcı bu kartları sıfır diye insalara gönderip satmaktadır . Sıfır diye aldığım üründe vida izi mevcuttu ve evrakları eksikti . Bu satıcıdan alışveriş yapmamınızı öneririm arkadaşlar dikkatli olun .
Alıntıyı görüntüle

Öncelikle belirtmek istiyorum şirket avukatımız sizinle irtibata geçecektir.
Biz penta,arena,oksid bilgisayar bayisiyiz. Ürünlerin tamamı earsiv sistemine kayıtlı şekilde satılmakta.
Hiç bir kanıt sunmadan yalan beyanda bulunarak firmayı bilinçli olarak karalama konusunda hukuki süreci yarından itibaren başlatacağımdan emin olabilirsin.

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Geçmiş olsun hocam bariz vida izi o ve o evrakları poşette oluyor
sağolun hocam yani bu kadar da bariz yapmassın zaten rtx 3060 overclock modeli resmen miningde kullanılmış ve satılmaya gönderilmiş . Gerçekten ayıplıyorum kınıyoorum böyle satıcıları

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Biz penta,arena,oksid bilgisayar bayisiyiz. Ürünlerin tamamı earsiv sistemine kayıtlı şekilde satılmakta.
Hiç bir kanıt sunmadan yalan beyanda bulunarak firmayı bilinçli olarak karalama konusunda hukuki süreci yarından itibaren başlatacağımdan emin olabilirsin.
Üstte 2 tane görsel var onlara baktınız mı?

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
hiç sorun yok haklarımı kullanıp insanları uyardım olan şöyleri yazdım olmayan şeyler değil asıl siz hesap vermessiniz insanları bu kadar kolay kandırarak

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Usta varsa böyle bir şey git şikayet et. İnsanları dolandırmasınlar. Bu arada senin kanıtların eksik. Ürün eline geldiğinde video ile açılış yapman lazım. Yoksa kanıtlayamazsın dostum. Haberin olsun. Yanlış anlama sana demiyorum. Ürünü aldın sen içine bakayım macunu var mı dedin atıyorum. Sonra vidayla açtın ve iz kaldı. Bunları kanıtlaman lazım. Karşı taraf böyle bir şey söylerse nasıl kanıtlarsın? Onları düşün dostum. Yanlış anlama yaptın demiyorum. Örnek. Başıma geldi çünkü. Fare almıştım. Açılmıştı fare önceden. Satıcıyla görüştüm ve direk değiştirip sıfır yolladı yanında da hediye yollamıştı. Bloody fare almıştım yazılım yollamıştı yanında hediye olarak. Satıcıdan satıcıya değişir ama böyle bir konu açtığına göre sen haklısın dostum. Umarım karşı taraf cezasını alır. Biz de tedbirli olup alışveriş yapmayız.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Üstte 2 tane görsel var onlara baktınız mı?
Bazı ürünler iade gelebiliyor ve bu ürünler satışa tekrar uygun ise tekrar satışa konuluyor,sorunlu ise servise yollanıyor.
Depoda yüzün üzerinde kart mevcut bir sorun olması durumunda müşteri mağdur etmemek adına direk iade alıyoruz veya yenisi ile değişim sunuyoruz.
Telefonla bu arkadaşla görüştüğümüz zaman koşulsuz iade kabul ettiğimizi,herhangi bir sorun yaşaması durumunda direk tarafımıza iade edebileceğini belirttik.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bazı ürünler iade gelebiliyor ve bu ürünler satışa tekrar uygun ise tekrar satışa konuluyor,sorunlu ise servise yollanıyor.
Depoda yüzün üzerinde kart mevcut bir sorun olması durumunda müşteri mağdur etmemek adına direk iade alıyoruz veya yenisi ile değişim sunuyoruz.
Telefonla bu arkadaşla görüştüğümüz zaman koşulsuz iade kabul ettiğimizi,herhangi bir sorun yaşaması durumunda direk tarafımıza iade edebileceğini belirttik.
Tamamdır o zaman kolay gelsin.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Yazdıklarınız doğruysa konu sahibi ne cevap veriyor buna? YARGICI yaşandı mı böyle bir olay?

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Yazdıklarınız doğruysa konu sahibi ne cevap veriyor buna? YARGICI yaşandı mı böyle bir olay?
Konu sahibi teşekkür edip telefonu kapattı. Ve az önce arkadaş etiketlediği için bildirimi gördüm.

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Usta varsa böyle bir şey git şikayet et. İnsanları dolandırmasınlar. Bu arada senin kanıtların eksik. Ürün eline geldiğinde video ile açılış yapman lazım. Yoksa kanıtlayamazsın dostum. Haberin olsun. Yanlış anlama sana demiyorum. Ürünü aldın sen içine bakayım macunu var mı dedin atıyorum. Sonra vidayla açtın ve iz kaldı. Bunları kanıtlaman lazım. Karşı taraf böyle bir şey söylerse nasıl kanıtlarsın? Onları düşün dostum. Yanlış anlama yaptın demiyorum. Örnek. Başıma geldi çünkü. Fare almıştım. Açılmıştı fare önceden. Satıcıyla görüştüm ve direk değiştirip sıfır yolladı yanında da hediye yollamıştı. Bloody fare almıştım yazılım yollamıştı yanında hediye olarak. Satıcıdan satıcıya değişir ama böyle bir konu açtığına göre sen haklısın dostum. Umarım karşı taraf cezasını alır. Biz de tedbirli olup alışveriş yapmayız.
açılış videolarım hepsi her şey mevcut hocam merak etmeyin a dan z ye her adımı mevcut ürün diğer ürünler gibi değil merak etmeyin . Hayır sanki ben sıfır olamasını istemem satıcı puanı düşmesin diye iade ederken diğer seçeneği seçin diye bana baskı yaptı bide mesajlardan . Fotograf eklememem için neymiş puanı düşüyomuş. Hakkımı savunup heryere başvurucam videolar kanıtlar mevcut

Can...

80+ Platinum
.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom