Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TahinPekmez

80+ Silver
Trendyol dan ben elektronik eşya almam. Geçen aylarda ekran kartı yerine 40 tl lik renkli popit göndermişler millete.

TahinPekmez

80+ Silver

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
grupta ticaret bilmeyen arkadaşlar görüyorum açılmış ürünleri iade olunca çöpe mi gidiyor sanıyorsunuz ? tabi ki sorunu yoksa tekrar satışa konulur bunu büyük markalarda böyle satar üründe sorun varsa iade edin diye arkadaş söylemiş zaten abartılacak bir durum yok insanlar 10 günlük telefon alıp kullanıp iade ediyor diye kanun düzenlendi daha yeni boşu boşuna insanlara yüklenmeyin.

Silinsin

80+ Silver

lydran

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı denetlemesi 0. Adam 1 tane değil sürüyle satmış.
Hocam Şimdi Mahalle Pazarını Düşünün, Gittiniz Bir armut aldınız, evde farkettiniz ki elma.
Artık O pazarı kullanmayı mı bırakırsınız ? Yoksa O Satıcıdan Mal Almayı Mı ?

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Böyle saçma bir şey mi var ? Sen ürünü başkasına yolla adam çalıştırsın sonra iade etsin, sen de bu ürünü 0 diye sat :D Ya adam akıllı 2. el diyip satıcaksın o ürünü ya da hiç satmayacaksın. Ki konuyu açan arkadaş da sizi öncesinde arayıp sormuş 0 mı diye, siz de 0 demişsiniz. Hangi hakla hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Bir de dava açıcam falan demişsiniz tam komedisiniz.
Stokta +10 kart vardı. Ve arkadaşın aldığı dönemde indirim günleri mevcuttu.
Kartı beğenmemiş,daha önce iade edilmiş veya herhangi bir sebepten dolayı iade gelmiş ürün tekrar gönderilmiş olabilir veya sorun depomuzdan kaynaklıda olabilir. Biz müşterimizi hiç bir zaman mağdur etmedik.

Ki bu arkadaşla telefonla görüşmede yapıldı iadesi geldiği gün işleme alındı,trendyol tarafınıda biz arayıp iadesini hızlandırdık.

Hepsi bir yana YALAN beyanda bulunarak kartın mining yapıldığını belirterek mağazayı kötülemesi çok garip.
İadesini halen iptale çevirme imkanı sunuyor bize trendyol ama bu yazdığına rağmen iade için yarın tekrar arayıp hızlandırmalarını rica edeceğim fakat hukuki süreci ekran görüntüleri ile birlikte başlatacağız.

İyi forumlar herkese.

Silinsin

80+ Silver
grupta ticaret bilmeyen arkadaşlar görüyorum açılmış ürünleri iade olunca çöpe mi gidiyor sanıyorsunuz ? tabi ki sorunu yoksa tekrar satışa konulur bunu büyük markalarda böyle satar üründe sorun varsa iade edin diye arkadaş söylemiş zaten abartılacak bir durum yok insanlar 10 günlük telefon alıp kullanıp iade ediyor diye kanun düzenlendi daha yeni boşu boşuna insanlara yüklenmeyin.
Ticaret ahlakı ürünün iade olduğunu belirtmektir iade olan ürünler tekrar satışa konamaz etiketi açıldıysa.

Mstww

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Uslu
2024 e ertelendi diye biliyorum

TahinPekmez

80+ Silver
Hocam Şimdi Mahalle Pazarını Düşünün, Gittiniz Bir armut aldınız, evde farkettiniz ki elma.
Artık O pazarı kullanmayı mı bırakırsınız ? Yoksa O Satıcıdan Mal Almayı Mı ?
[/QUOTE]
Hiç biri. Zabıtayi şikayet ederim, denetleme yapmamış diye. İkiside suçlanir.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Stokta +10 kart vardı. Ve arkadaşın aldığı dönemde indirim günleri mevcuttu.
Kartı beğenmemiş,daha önce iade edilmiş veya herhangi bir sebepten dolayı iade gelmiş ürün tekrar gönderilmiş olabilir veya sorun depomuzdan kaynaklıda olabilir. Biz müşterimizi hiç bir zaman mağdur etmedik.

Ki bu arkadaşla telefonla görüşmede yapıldı iadesi geldiği gün işleme alındı,trendyol tarafınıda biz arayıp iadesini hızlandırdık.

Hepsi bir yana YALAN beyanda bulunarak kartın mining yapıldığını belirterek mağazayı kötülemesi çok garip.
İadesini halen iptale çevirme imkanı sunuyor bize trendyol ama bu yazdığına rağmen iade için yarın tekrar arayıp hızlandırmalarını rica edeceğim fakat hukuki süreci ekran görüntüleri ile birlikte başlatacağız.

İyi forumlar herkese.
büyük markalarda yapıyor iade edilen ürünleri tekrar satışa koyuyor bir sorun yoksa yaptığında bir sorun yok iade yi de almışsın zaten ticareti bilmiyor galiba kimse ama bu ülke de 10 gün telefonu hava için alıp iade eden insanlar var bu yüzden kanun bile değişti tüm ürünlerde bu iş böyledir ürün sorunsuz iade gelirse tekrar satışa konur

lydran

80+
Banane Kardeşim Sizin Ticaretinizden, 2.EL Mal almak istesem sahibinden alırım.
Hem Sıfır Diye Yazacaksın, Sonra 2.el göndereceksin. İsmine de ticaret diyeceksin. Yok ya. Satma O zaman orada.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
2024 e ertelendi diye biliyorum
evet sadece bilgisayar ve telefonda ama sonuç değişmez 1 sene sonra da olucak olsa kanun aynı kanun

Banane Kardeşim Sizin Ticaretinizden, 2.EL Mal almak istesem sahibinden alırım.
Hem Sıfır Diye Yazacaksın, Sonra 2.el Yazacaksın. İsmine de ticaret diyeceksin. Yok ya. Satma O zaman orada.
2.el bir ürün tarafı yok aldığın çoğu ürün zaten böyle yapılır gidip msi dan da ürün alsan 10 gün sonra iade etsen kartta sorun yoksa paketlenip tekrar satılır

ben burda kimseyi savunmuyorum ama %90 eticarette böyledir bu işler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye