Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
kanıtlar ?

Can...

80+ Platinum
Neden böyle düşündünüz araların da halledip konunun geçiştirilmesi yerine bizi de bilgilendirmiş arkadaş denenmiş ürünleri de yollayabilir dikkatli olun diye ben teşekkür ediyorum kendisine.
Hocam burda dalasmanin manası yok onu diyorum mahkemede kim haklı belli olur ben yapması gerekeni yapmış dedim zaten bizi bilgilendirmis kimse bulaşmaz daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarda atmış fotoya elinde video da varmış

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
hocam sorun mining v.b değil ki ürün bana arayıp sorup sıfır mı diye onaylattığım halde sıfır diye göndermesi ve üründe vida izi bulunması evrakalrının eksik olması ben bu adamın öncesinde ne yaptığını kartı nerde kullandığını nerden bilicem , hayır sorduğumda madem ürün sıfır değil de iptal edeyim dedim en başta , bana sıfır sıfır dediler. madem sıfır neden vida izi mevcut kardeşim neden evrak eksik . bunu açıklasınlar o zaman sıfır demeye kandırmaya hakkı yok

Silinsin

80+ Silver
Konu sahibi bu ürünün mining yapıldığını ve bizim dolandırıcı olduğumuzu iddia ediyor.
Bu kartın mining yapıldığına dair veya kendisini mağdur edip dolandırdığımıza dair bir kanıt sunabilecek mi acaba..
Burada paylaşmasına gerek yok SAMET ULUSOY.

Gerekli açıklamaları yaptım. Gereksiz uzatmak istemiyorum fakat dava sonuçlanınca forumda yeni bir konuyu ben açacağım tekrar.
İyi forumlar tekrardan.
Şuan sizin yaptığınız da kişinin bilgilerini kişinin izni olmadan paylaşmak olarak geçiyor.
Madde 136- (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır
Gördüğünüz üzere bura da şahsın kişiler bilgilerini kendi isteği olmaksızın ve rızasını almaksızın yaygara çıkarmak amaçlı kullanarak hem hukuka hem trendyol ilkelerine aykırı şekilde kendi çıkarınıza kullanıyorsunuz konu sahibine tavsiyem bu şekil de dava açmasıdır eğer halledemezse kendisine en içten samimiyetimle yardım edeceğim iyi forumlar.

Son düzenleme:

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
yorumlara bak amazondan aldigim ekran karti baska yerde daha ucuz diye iade ettim 7gün sonra, qmazon da sahibindene koymuş kanka satmak için sonucta ikinci el(!).

Silinsin

80+ Silver
@YARGICI eğer tarafınıza bu arkadaştan bir dava dosyası gelirse ve halledemezseniz bana ulaşın kişisel verileri hukuka aykırı şekil de kendi çıkarları uğruna yaymanın cezasıyla eşitler çözersiniz.
Olaylara bakın sıfır emaresi taşıyan ürün denenmiş ama depodan gönderilebiliyor oluyor adamın bilgileri alen açık paylaşılabiliyor ilginç bir iş ahlakı, bu konuda haklı bile olsaydınız şu hareketinizden sonra son tavsiye edilecek yer olurdunuz iyi forumlar.

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
@YARGICI eğer tarafınıza bu arkadaştan bir dava dosyası gelirse ve halledemezseniz bana ulaşın kişisel verileri hukuka aykırı şekil de kendi çıkarları uğruna yaymanın cezasıyla eşitler çözersiniz.
Olaylara bakın sıfır emaresi taşıyan ürün denenmiş ama depodan gönderilebiliyor oluyor adamın bilgileri alen açık paylaşılabiliyor ilginç bir iş ahlakı, bu konuda haklı bile olsaydınız şu hareketinizden sonra son tavsiye edilecek yer olurdunuz iyi forumlar.
teşekkürler hocam hiçbir korkum yok kanıtlarım her şekilde mevcut kendisini haksız çıkacağı halde böyle şeylerle uğraşmak isterse uğraşırız . benim amacım insanaları uyarmak . benim hiçbir ürünü beğenmediğim yok ***** yerine konarak kandırlmak istemiyorum sadece

Silinsin

80+ Silver
teşekkürler hocam hiçbir korkum yok kanıtlarım her şekilde mevcut kendisini haksız çıkacağı halde böyle şeylerle uğraşmak isterse uğraşırız . benim amacım insanaları uyarmak . benim hiçbir ürünü beğenmediğim yok ***** yerine konarak kandırlmak istemiyorum sadece
Kesinlikle, eğer ürün denenmiş ve tarafınıza yollanmış ise zaten ürün vadeddiği şartları taşımadığı gerekçesine tabii oluyor kişisel bilgiler de böyle rahat rahat paylaşılıyor bu da sizin adınıza rahatsız edici olmalı eğer şikayet etmek isterseniz detaylı bilgiler şu şekilde:
Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşların yararlanması adına:
"Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 136).

Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun;
  • Kamu görevlisi (memur vb.) tarafından ve görevinin verdiği yetki kötüye kullanılmak suretiyle,
  • Belli bir meslek ve sanatın sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle
işlenmesi halinde, TCK md.136 gereği hükmedilecek hapis cezası 1/2 oranında arttırılır (TCK md. 137). Yani bu halde; suçun cezası, 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasıdır."1
Kaynak:
1- İyi forumlar.

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Kesinlikle, eğer ürün denenmiş ve tarafınıza yollanmış ise zaten ürün vadeddiği şartları taşımadığı gerekçesine tabii oluyor kişisel bilgiler de böyle rahat rahat paylaşılıyor bu da sizin adınıza rahatsız edici olmalı eğer şikayet etmek isterseniz detaylı bilgiler şu şekilde:
Bu konuda bilgisi olmayan arkadaşların yararlanması adına:
"Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 136).

Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun;
  • Kamu görevlisi (memur vb.) tarafından ve görevinin verdiği yetki kötüye kullanılmak suretiyle,
  • Belli bir meslek ve sanatın sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle
işlenmesi halinde, TCK md.136 gereği hükmedilecek hapis cezası 1/2 oranında arttırılır (TCK md. 137). Yani bu halde; suçun cezası, 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezasıdır."1
Kaynak:
1- İyi forumlar.
Bu arkadaşın yaptığı meslek ve sanatın sağladığı kolaylığa giriyor yani TCK md.137
teşekkürler iyi forumlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
BERKAN EMİR
Öncelikle belirtmek istiyorum şirket avukatımız sizinle irtibata geçecektir.
Biz penta,arena,oksid bilgisayar bayisiyiz. Ürünlerin tamamı earsiv sistemine kayıtlı şekilde satılmakta.
Hiç bir kanıt sunmadan yalan beyanda bulunarak firmayı bilinçli olarak karalama konusunda hukuki süreci yarından itibaren başlatacağımdan emin olabilirsin.
Korkutma çalışmaları vol1 :D :D

Son düzenleme:

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Adam kendisi diyor depoya iade gelen kartı sorun olmayınca gonderiyoruz diye ne kanıtı ?
aynen öyle kendi beyan ediyor , sonra bana sıfır diye gönderiyor, milette gelmiş kanıt arıyor videolardan fotografa her şey mevcut haklarımıza sahip çıkıyoruz sizlerde dikkat edin

Öncelikle belirtmek istiyorum şirket avukatımız sizinle irtibata geçecektir.
Biz penta,arena,oksid bilgisayar bayisiyiz. Ürünlerin tamamı earsiv sistemine kayıtlı şekilde satılmakta.
Hiç bir kanıt sunmadan yalan beyanda bulunarak firmayı bilinçli olarak karalama konusunda hukuki süreci yarından itibaren başlatacağımdan emin olabilirsin.
Özürü kabahatinden büyük. Böyle merdiven altı vasıfsız yalan dolan sözde bayiciklerden alışveriş yapmayın yaptırmayın!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,456
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom