Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
hocam sorun mining v.b değil ki ürün bana arayıp sorup sıfır mı diye onaylattığım halde sıfır diye göndermesi ve üründe vida izi bulunması evrakalrının eksik olması ben bu adamın öncesinde ne yaptığını kartı nerde kullandığını nerden bilicem , hayır sorduğumda madem ürün sıfır değil de iptal edeyim dedim en başta , bana sıfır sıfır dediler. madem sıfır neden vida izi mevcut kardeşim neden evrak eksik . bunu açıklasınlar o zaman sıfır demeye kandırmaya hakkı yok
haklıymışsınız hocam bu gibi insanları asıcaksın

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Dostum sende açılış videosu vs. varsa iş bitti. "Müşteri her zaman haklıdır" derler. Yorumları okudum. Sıfır ibaresi ile satılan bir ürünün depoya gelip, sonrasında depodan "sorun yok tamam bu kartı tekrar satalım" demeleri kesinlikle ve kesinlikle yanlıştır. İkinci el olduğu belirtilmesi gerekiliyor. Bunu kartta bildiğin vida izi var(Açılış videosu olduğu için böyle yazıyorum. Kanıtlanabilir.) Her türlü bu olayda müşteri haklı. Karşı taraf dava açsa bile davası hiçbir yere varamaz. Sadece kanıtlayabilecekleri tek şey "Mining ibaresi" olur. O konuda ise kartın incelenip, yapılmış ya da yapılmamış olduğunun anlaşılması gerekiyor. Tekrardan konu sahibine teşekkür ederim. Sistem isteyen arkadaşlara parça önerisi yaparken bu satıcıyı es geçmem gerekiyor. Satıcı böyle şeyler yazmasaydı ve doğru resmi bir şekilde ürünün iadesini belirttik ama kullanıcı reddetti gibi ibarede bulunsaydı daha farklı açıdan bakardım. Yok dava edeceğim şunu yapacağım bunu yapacağım dediği için yarın bizim başımıza gelse gene böyle olaylar yaşamamak için uzak duruyorum.

Monesta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SAMET ULUSOY
Konu sahibi bu ürünün mining yapıldığını ve bizim dolandırıcı olduğumuzu iddia ediyor.
Bu kartın mining yapıldığına dair veya kendisini mağdur edip dolandırdığımıza dair bir kanıt sunabilecek mi acaba..
Burada paylaşmasına gerek yok SAMET ULUSOY.

Gerekli açıklamaları yaptım. Gereksiz uzatmak istemiyorum fakat dava sonuçlanınca forumda yeni bir konuyu ben açacağım tekrar.
İyi forumlar tekrardan.
Sen karşındakileri çocuk mu sanıyorsun burada isim veriyorsun ? Böyle insanları mı korkutucan sen :D

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Konu sahibi bu ürünün mining yapıldığını ve bizim dolandırıcı olduğumuzu iddia ediyor.
Bu kartın mining yapıldığına dair veya kendisini mağdur edip dolandırdığımıza dair bir kanıt sunabilecek mi acaba..
Burada paylaşmasına gerek yok SAMET ULUSOY.

Gerekli açıklamaları yaptım. Gereksiz uzatmak istemiyorum fakat dava sonuçlanınca forumda yeni bir konuyu ben açacağım tekrar.
İyi forumlar tekrardan.
Kişisel verileri sahibinin rızası olmadan paylaşmanın SUÇ olduğunu umarım avukatlarınız size açıklamıştır. Bu yaptığınız haklıysanız bile sizi haksız duruma düşürmüş.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bazı ürünler iade gelebiliyor ve bu ürünler satışa tekrar uygun ise tekrar satışa konuluyor,sorunlu ise servise yollanıyor.
Depoda yüzün üzerinde kart mevcut bir sorun olması durumunda müşteri mağdur etmemek adına direk iade alıyoruz veya yenisi ile değişim sunuyoruz.
Telefonla bu arkadaşla görüştüğümüz zaman koşulsuz iade kabul ettiğimizi,herhangi bir sorun yaşaması durumunda direk tarafımıza iade edebileceğini belirttik.
Hocam hayırlı akşamlar iade gelen ürün nasıl 0 oluyor kutusu açıldığı için çıkmıyor mu sıfır olmaktan ? Meraktan soruyorum anlamadımda servise gelirse yenisiyle değişir büyük ihtimal ama öteki türlü yine sıfır ibaresi ile mi satılıyor ?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Artık bu yüzden güvenilir firmaların siteleri, Hepsiburadada hepsiburada satıcısı, amazonda amazontr satıcısı dışındakilerden alışveriş yapmıyorum. Güvenli alışveriş yapmak daha iyi. :)

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
torojan bir korktu bu arkadasdan alisveris yaptim simdi iade islemlerini baslatiom 7 gun oldu daha gorcez hesaplascaz

Can...

80+ Platinum
Artık bu yüzden güvenilir firmaların siteleri, Hepsiburadada hepsiburada satıcısı, amazonda amazontr satıcısı dışındakilerden alışveriş yapmıyorum. Güvenli alışveriş yapmak daha iyi. :)
Bende teknobiyotik te yaşadım işlemcimi bozuk değil diye yolladılar ve işlemci bozuk

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
Bende teknobiyotik te yaşadım işlemcimi bozuk değil diye yolladılar ve işlemci bozuk
Oraya da güvenmiyorum. Ben bir amazontr fanıyım. :D 2 ay sonra ssdnin hızı düştü diye iade aldılar adamlar sorgusuz sualsiz. :)

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu tarz durumlar Hepsiburada ve Amazon satıcılı ürünlerde de yaşanabiliyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,611
Üyeler
165,852
Son üye
gife10
Top Bottom