Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu tarz durumlar Hepsiburada ve Amazon satıcılı ürünlerde de yaşanabiliyor.
En azından satıcı ile polemiğe girmiyorsunuz söylüyorsunuz hallediyorlar. Ve çok nadir oluyor.

En azından satıcı ile polemiğe girmiyorsunuz söylüyorsunuz hallediyorlar. Ve çok nadir oluyor.
Yani, ben kendim yaşadığım ve daha önce şikayetler duyduğum için söylemek istedim. Nadir ama olabiliyor işte.

Amazon'dan aldığım ürün ya yenilenmiş ya da daha önce kullanılmış, şu an stokta olmadığı için değişim yapamıyorum. Para iadesi yapabiliyorlar sadece, iadeyi seçersem ürünü taksitle aldığım için para da taksitle geri gelecek o da işime gelmiyor. Mecbur ürünün stoğa girmesini bekliyorum.

Korkutmak için isim soy isim vermiş ya orda koptum ya böyle satıcılardan alışveriş yapmayın 300-400 lira için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@YARGICI Hocam arkadaş sizi isim soy isminizi vererek korkutmaya çalışmış bence peşini bırakmayın @HeVen ile iletişime geçin ve sizde karşı bir dava açın sırf satıcı diye bilgileriniz elinde diye bu kadar rahat bilgilerinizi paylaşamaz.

Son düzenleme:
İsim yazan yeri siler kanıtlayamazsın vs için ss aldım buyur
Screenshot_2022-09-14-23-32-34.png

Değiştirise oynanma yapılmış derse de mesaj düzenlwnme tarihi gözüküyordu

Korkutmak için isim soy isim vermiş ya orda koptum ya böyle satıcılardan alışveriş yapmayın 300-400 lira için.

@YARGICI Hocam arkadaş sizi isim soy isminizi vererek korkutmaya çalışmış bence peşini bırakmayın @HeVen ile iletişime geçin ve sizde karşı bir dava açın sırf satıcı diye bilgileriniz elinde diye bu kadar rahat bilgilerinizi paylaşamaz.
ss'ler elimizde mevcut, satıyıcı da trendyola şikayet ettik kişisel bilgileri paylaştığı için.

İsim yazan yeri siler kanıtlayamazsın vs için ss aldım buyur Alıntıyı görüntüle

Değiştirise oynanma yapılmış derse de mesaj düzenlwnme tarihi gözüküyordu
Hocam arkadaş öyle bir akıllılık yaparsa herhangi bir yetkili ile iletişime geçip durumu izah ederse düzenlemeden önceki mesaja ulaşılabilir

Abi ne uğraşıyorsunuz gözünüzü seveyim yayın şunun ismini , şan kazansın forumlarda orda burda, birdaha açılmış kutu göndersinler de görelim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri