torojan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 638
- İsim
- abdullah ferhat yılmaz
- https://www.instagram.com/afy.bilisim/
mining yapıldığı konusunda haksız olabilirim bu sorun değil , fakat benim derdim sizleri arayıp ürünü sıfır olduğunu teyit etmem ve sizde ürünün sıfırlığını kabul ettiniz, madem sıfır ürün neden vida izi mevcut ve neden evrakalar eksik , size bunları söylememe rağmen benim 2 hafta süremi çaldınız ve param o süreçte takılı kaldı , ya para de da değil sorun sizlerle iletişimimde bunu bastırarak sormam ürünün sıfırlığını ve sizin bunu belirtip kullanılmış ürün göndermeniz beni saf yerine koydu , burada da hiçbir ithamım yok diğer arkadaşlara yaşadığım sorunu söyledim insanları bilgilendirdim. tekrardan dediğim gibi onlar benim düşüncem ama sizin beni saf yerine koyup ayıplı ürün göndermeniz ve burda bilgileri deşifre etmeniz gerçekten sizin ayıbınız ve suçunuz . başka hiçbir sorunum yok
Peki telefonla görüşmemizde neden bunları iletmediniz? Size kaba bir dil mi kullandık? Dolandırmaya mı çalıştık? Bir hata varsa lütfen yollayın hemen iadenizi kabul edelim dedik. Sizin için müşteri hizmetlerini arayıp iadenin hızlanmasını rica ettik.Sadece teşekkür ettiniz. Google dahil her yere bakabilirsiniz bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik. 4 yıldır aktif mağazamız.
Aldığınız dönemde Trendyolun indirimi vardı ve 100 civarı kargo çıktık ve zotac ekran kartından ortalama 10 adet satıldı. Böyle bir sorunun yaşanmasını neden isteyim? Bu vizyonda biri olsam şu an burada mı olurdum.
Bütün sorunlar çözülür fakat bize iftira atarak değil. Gerçekten halen neden bu şekilde yazdığınızı anlamadım. Halen kart almadıysanız Dilerseniz yarın arayabilirsiniz.