Neler Yeni

Öneri Trendyol Kullanılmış Ekran Kartı Satışı !!!(Çözüldü)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Olm benim yaşım çok değil sıkıntı çıkar mazallah
yok hocam hiçbir sorun yok trendyol şikayetinde de bulundum bazı arkadaşlar bana şüpheli falan demiş canım yanamsa böyle bir dorum açmam gerekli yerlere ondan önce ben şikayetimi yapıcam öyle kolay değil bu işler , aklı sıra bizi korkutup kandıracak , kendisi bizim bilgilerimizi açık ediyor , mining yapılsa ne olur yapılmasa ne olur , kart kullanılmış ve forumda bunu yazdım , arkadaşıda şikayet ettim gerekli işlemleri kendisi görür.

yok hocam hiçbir sorun yok trendyol şikayetinde de bulundum bazı arkadaşlar bana şüpheli falan demiş canım yanamsa böyle bir dorum açmam gerekli yerlere ondan önce ben şikayetimi yapıcam öyle kolay değil bu işler , aklı sıra bizi korkutup kandıracak , kendisi bizim bilgilerimizi açık ediyor , mining yapılsa ne olur yapılmasa ne olur , kart kullanılmış ve forumda bunu yazdım , arkadaşıda şikayet ettim gerekli işlemleri kendisi görür.
Beni şikayet etmeyin de hocam aileme kötü olur gerçi ssde kimin mesajı attığı gözüküyor da. Bu konuda sonuna kadar haklısınız

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Son mesajım olaya açıklık getirmek içindir.
Trendyol üzerinden iade talebi açıldı ve iade aynı gün kabul edildi. Hiç bir dolandırıcılık veya madencilik söz konusu değil. Peki neden iade kabul edildi? Kendisine de telefonda söylediğimiz gibi mağazada müşterimiz hazır durumu izah ettik ve kartı başkası alacağını söyledik.
Kart sahibiyle görüşmemizde de kendisinin whatsapp mesajında en son teşekkür edip iyi çalışmalar dilemişti şu an neden bu konuyu açıp mining yapılmış ve dolandırılmış gibi kendini göstermeye çalıştığını gerçekten anlayamıyorum.

Abdullah ile görüşmemde ise konu sahibiyle görüşmemi iletti. Buna istinaden yazıyorum. Bizim açımızdan(depocunun veya teknikteki arkadaşların) hatası varsa hiç bir şekilde bunu müşterimize yansıtmadık bugüne kadar. Ama bu hata mining veya sorunlu kart asla olamaz. Başkasından iade gelmiş kartı hatalı şekilde almış olabilir,bu kartların tamamı zaten garantili. Ve ben firma sahibi olarak markamın kötülenmesini tabiiki istemem. Yazdıklarımla ilgili bir hata veya yanlış varsa konu sahibi bana ulaşabilir.

Ayrıca dava konusunda ise kartın ne iade nede Trendyol ile alakalı,konu iftiradır. Çünkü konu başlığındaki gibi dolandırıcılık söz konusu değildir. Eğer konu sahibi açıklık getirirse bu olayı büyütmeden kapatma taraftarı olacağız fakat halen ısrarcı ise diyecek bir şey yoktur.

Avukatın yazdığı ise bu şekildedir.
Son olarak herkese iyi forumlar.

Basit iftira suçu cezası, 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 267/1). Nitelikli iftira suçu işlenmesi halinde suçun cezası yarı oranında arttırılır. Yani fail, iftira suçunun maddi delillerini de kendisi üretirse suçun basit halinin cezası yarı oranında arttırılacaktır (TCK md. 267/2).

YARGICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
memo
Trendyol üzerinden iade talebi açıldı ve iade aynı gün kabul edildi. Hiç bir dolandırıcılık veya madencilik söz konusu değil. Peki neden iade kabul edildi? Kendisine de telefonda söylediğimiz gibi mağazada müşterimiz hazır durumu izah ettik ve kartı başkası alacağını söyledik.
Kart sahibiyle görüşmemizde de kendisinin whatsapp mesajında en son teşekkür edip iyi çalışmalar dilemişti şu an neden bu konuyu açıp mining yapılmış ve dolandırılmış gibi kendini göstermeye çalıştığını gerçekten anlayamıyorum.

Abdullah ile görüşmemde ise konu sahibiyle görüşmemi iletti. Buna istinaden yazıyorum. Bizim açımızdan(depocunun veya teknikteki arkadaşların) hatası varsa hiç bir şekilde bunu müşterimize yansıtmadık bugüne kadar. Ama bu hata mining veya sorunlu kart asla olamaz. Başkasından iade gelmiş kartı hatalı şekilde almış olabilir,bu kartların tamamı zaten garantili. Ve ben firma sahibi olarak markamın kötülenmesini tabiiki istemem. Yazdıklarımla ilgili bir hata veya yanlış varsa konu sahibi bana ulaşabilir.

Ayrıca dava konusunda ise kartın ne iade nede Trendyol ile alakalı,konu iftiradır. Çünkü konu başlığındaki gibi dolandırıcılık söz konusu değildir. Eğer konu sahibi açıklık getirirse bu olayı büyütmeden kapatma taraftarı olacağız fakat halen ısrarcı ise diyecek bir şey yoktur.

Basit iftira suçu cezası, 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır (TCK md. 267/1). Nitelikli iftira suçu işlenmesi halinde suçun cezası yarı oranında arttırılır. Yani fail, iftira suçunun maddi delillerini de kendisi üretirse suçun basit halinin cezası yarı oranında arttırılacaktır (TCK md. 267/2).
mining yapıldığı konusunda haksız olabilirim bu sorun değil , fakat benim derdim sizleri arayıp ürünü sıfır olduğunu teyit etmem ve sizde ürünün sıfırlığını kabul ettiniz, madem sıfır ürün neden vida izi mevcut ve neden evrakalar eksik , size bunları söylememe rağmen benim 2 hafta süremi çaldınız ve param o süreçte takılı kaldı , ya para de da değil sorun sizlerle iletişimimde bunu bastırarak sormam ürünün sıfırlığını ve sizin bunu belirtip kullanılmış ürün göndermeniz beni saf yerine koydu , burada da hiçbir ithamım yok diğer arkadaşlara yaşadığım sorunu söyledim insanları bilgilendirdim. tekrardan dediğim gibi onlar benim düşüncem ama sizin beni saf yerine koyup ayıplı ürün göndermeniz ve burda bilgileri deşifre etmeniz gerçekten sizin ayıbınız ve suçunuz . başka hiçbir sorunum yok

QRuder

80+ Silver

madem bunun açıklamasını yapıyorsunuz hocam, arkadaşın bilgilerini neden paylaştınız birde onun açıklamasını yapın bakalım?

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
yav ne farkeder kardeşim ? adresi de verseydi tam olsaydı. Tehdit ediyor adam resmen
Kral haklısın ama kimse empati yapmıyor bu konuda haklısın ama iki tarafta birbirine didişip duruyor iki tarafta kendi tarafından haklı biri bana neden kullanılmış mal gönderdi diyor biri sizle iade konusunu hallettik bize neden dolandırıcı diyorsunuz diyor bende olsam bana dolandırıcı deseler böyle farklı iftiralar atılırsa konuşmalar farklı boyuta gidiyor iki tarafında yaptığı hatalar var ama zaten arkadaşa iade yapılmış sıkıntı olmadan en önemlisi de bence bu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,763
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom