Neler Yeni

Trendyol Ne Demek İstedi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Kural dışı şey ne hiç haberim yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlara baktım biriside gardrops bundan daha iyi demiş ona niye aynı yorumu yapmadı trendyol

Yorumlara baktım biriside gardrops bundan daha iyi demiş ona niye aynı yorumu yapmadı trendyol
Çünkü biri gardropsun daha iyi olduğunu yani fikrini belirtmiş. Sen ise dolapta açıkça yazan ve senin kabul ettiğin sözleşme gereği ürünün satışını farklı platforma yönlendirdiğinden dolayı böyle bir yorum yapmış. Dava açmakla uğraşmazlar büyük ihtimalle ama hesabını banlayabilirler bulurlarsa.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çünkü biri gardropsun daha iyi olduğunu yani fikrini belirtmiş. Sen ise dolapta açıkça yazan ve senin kabul ettiğin sözleşme gereği ürünün satışını farklı platforma yönlendirdiğinden dolayı böyle bir yorum yapmış. Dava açmakla uğraşmazlar büyük ihtimalle ama hesabını banlayabilirler bulurlarsa.
Hesabı banlamakta ne var yorumu yazdığı e postaya baksalar bulurlar büyük ihtimale ona aittir.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
firma politikası bir şey diyemem beğenmiyorsan kullanmazsın ama senin bu yazdıkların diğer şirketlerin reklamını yapip diğer şirketi itibarini zedeleme amaçlı diyip ihtarname çekip maddi tazminat açabilirler dikkat etmek lazım :kekw:
Nasıl bir maddi zarara uğratmış nasıl kanıtlayacaklar zararı vs. imkansız olan şeyleri olabilecek gibi göstermenin anlamı yok. Çok zor ve düşük bir ihtimali olabilir gibi göstermek saçmalık. Kaç kişiyi yanılttı veya kaç kişiyi oraya yönlendirdi vs. bunları kanıtlayacaklar da maddi tazminat alacaklar ohoooo

Hesabı banlamakta ne var yorumu yazdığı e postaya baksalar bulurlar büyük ihtimale ona aittir.
Orası öyle ama değilse gibisinden düşünerek dedim.

Bundan dava açılmaz diye düşünüyorum :D

WhoCares

80+ Gold
Nasıl bir maddi zarara uğratmış nasıl kanıtlayacaklar zararı vs. imkansız olan şeyleri olabilecek gibi göstermenin anlamı yok. Çok zor ve düşük bir ihtimali olabilir gibi göstermek saçmalık. Kaç kişiyi yanılttı veya kaç kişiyi oraya yönlendirdi vs. bunları kanıtlayacaklar da maddi tazminat alacaklar ohoooo

Orası öyle ama değilse gibisinden düşünerek dedim.
orasını şirket bilir ama uygulamalarında reklamlar var x firma bu yorumu yazan kişinin yorumunu görse belkide firmaya reklam vermeyecekler ve oradan maddi kayıpları olacak tabi şirket bunları düşünmuüştür ama eğer böyle bir aksiyon aldıysa uğraştırıyor kullanıcıyı yasal yollardan :kekw:

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Bundan dava açılmaz diye düşünüyorum :D
Bundan dava açılsaydı şu an dolabı kimse kullanmazdı emin ol.
orasını şirket bilir ama uygulamalarında reklamlar var x firma bu yorumu yazan kişinin yorumunu görse belkide firmaya reklam vermeyecekler ve oradan maddi kayıpları olacak tabi şirket bunları düşünmuüştür ama eğer böyle bir aksiyon aldıysa uğraştırıyor kullanıcıyı yasal yollardan :kekw:
O kadar çok belki demişsin ki 1/10000000 olasılığı düşünüp cevap vermem gerekiyor. Dolaptan bu şekilde kullanan kaç kişi var hangisine dava açılmış acaba ki bunu kanıtlamak da zor değil emin ol dolap en fazla hesabını banlar geçer. Yok dava açacakmış yok onu kanıtlayacakmış yok x firma bu yorumu gördü falan filan oldu da zarara uğradı yani komedi sadece başka bir şey değil.

WhoCares

80+ Gold
Bundan dava açılsaydı şu an dolabı kimse kullanmazdı emin ol.

O kadar çok belki demişsin ki 1/10000000 olasılığı düşünüp cevap vermem gerekiyor. Dolaptan bu şekilde kullanan kaç kişi var hangisine dava açılmış acaba ki bunu kanıtlamak da zor değil emin ol dolap en fazla hesabını banlar geçer. Yok dava açacakmış yok onu kanıtlayacakmış yok x firma bu yorumu gördü falan filan oldu da zarara uğradı yani komedi sadece başka bir şey değil.
olasılıklar üzerine yaşıyoruz olmaz deme :kekw:

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Dolapta bazı ürünlerde sadece elden satılır yazıyorlar açıklamaya yani demem o ki bundan dava açmazlar gerekli aksiyon da en fazla dediğim gibi hesabını banlarlar o kadar.

Peki bunlar
IMG-20230924-WA0014.jpg

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
olasılıklar üzerine yaşıyoruz olmaz deme :kekw:
Kankam dediğin şeyde o kadar çok düşük olasılıklar var ki senin demene göre google da şirkete kötü yorum yapmak veya itopyanın google yorumuna incehesap daha iyi diyince sana dava açılması gerekiyor.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Kanka bak bunların hepsi eleştiri sayılabilir işte hani diyorum ya itopyanın yorumuna incehesap daha hızlı veya güvenilir yazmak gibi bir şey bunlar. Sen orada ben ürünü ekliyorum dolaba ama satış için gardroba veya letgoya yönlendiriyorum dediğin için böyle yazmışlar sana.

Top Bottom