Trendyol paralar yatmıyacak

Kardeş başta direk 50 TL gelecek dendi sonra kampanyayı değiştirdiler senin haberin yok galiba
Başta hiçbir zaman 50 TL gelecek demediler.
50 kaydetmeye 50 TL indirim kuponu gelecek dediler.
Daha sonradan yanlış anlaşılma olmasın diye 100 TL üstü limit olduğunu da belirttiler.

Başta hiçbir zaman 50 TL gelecek demediler.
50 kaydetmeye 50 TL indirim kuponu gelecek dediler.
Daha sonradan yanlış anlaşılma olmasın diye 100 TL üstü limit olduğunu da belirttiler.
Kardeşim benim o 50 tl yi başka hiçbir şekilde para yatırmadan kullanabileceksiniz dediler sonra değiştirdiler kampanyayı katılım fazla olunca değiştirdiler kampanyayı

Kardeşim benim o 50 TL yi başka hiçbir şekilde para yatırmadan kullanabileceksiniz dediler sonra değiştirdiler kampanyayı katılım fazla olunca değiştirdiler kampanyayı
Öyle bir şey yapmadılar, düzgün okusaydınız.
En baştan beri kupon olduğunu belirttiler.

Öyle bir şey yapmadılar, düzgün okusaydınız.
En baştan beri kupon olduğunu belirttiler.
Sen anlamak istemiyorsun 50 tl lik indirim kuponu verilecekti başta müşteri hizmetinede sordum kaç defa başka hiç bir şekil para yatırmadan kullanılabilecek dediler sonradan KAMPANYAYI DEĞİŞTİRİP 100 TL VE ÜSTÜ HARCAMALARDA KULLANİLECEK ŞEKİLDE DEĞİŞTİRDİLER

Sen anlamak istemiyorsun 50 TL lik indirim kuponu verilecekti başta müşteri hizmetinede sordum kaç defa başka hiç bir şekil para yatırmadan kullanılabilecek dediler sonradan KAMPANYAYI DEĞİŞTİRİP 100 TL VE ÜSTÜ HARCAMALARDA KULLANİLECEK ŞEKİLDE DEĞİŞTİRDİLER
Ben de zaten bunu diyorum sana.
1602089724999.png

Ne zaman dedim?
Gösterir misin?
Demeye getirdiğin şeyi dedim be kardeşim İndirim kuponu olarak vereceklerdi deyip sonra yanlışlık oldu deyip adamları savunuyorsun ya bende diyorumki 50 TL İNDİRİM KUPONU GELECEK YA BEN ONU MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SORMUŞTUM İNDİRİM KUPONUNU DİREK PARA YATIRMADAN HARCAYABİLECEKSİNİZ DEMİŞTİ YANİ SENİN DEDİĞİN GİBİ HATA OLUP 100 TL ÇIKARTMA MEVZUSU YANLIŞ ANLAŞILMA DEĞİL KAMPANYAYI DEĞİŞTİRDİLER BUNDAN BAHSEDİYORUM BEN SEN DİYORSUNKİ YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN DİYE 100 TL Yİ SONRADAN EKLEDİLER

siz manyak mısınız hacı direk 50 tl yüklendi boş yapmayın taa çarşambadan niye yanlış bilgi veriyorsunuz?

Demeye getirdiğin şeyi dedim be kardeşim İndirim kuponu olarak vereceklerdi deyip sonra yanlışlık oldu deyip adamları savunuyorsun ya bende diyorumki 50 TL İNDİRİM KUPONU GELECEK YA BEN ONU MÜŞTERİ HİZMETLERİNE SORMUŞTUM İNDİRİM KUPONUNU DİREK PARA YATIRMADAN HARCAYABİLECEKSİNİZ DEMİŞTİ YANİ SENİN DEDİĞİN GİBİ HATA OLUP 100 TL ÇIKARTMA MEVZUSU YANLIŞ ANLAŞILMA DEĞİL KAMPANYAYI DEĞİŞTİRDİLER BUNDAN BAHSEDİYORUM BEN SEN DİYORSUNKİ YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN DİYE 100 TL Yİ SONRADAN EKLEDİLER
100 TL limiti yoktu bu arada, haber edeyim dedim. :)

Geri