Cidden büyük bir sıkıntı çıkar gider basarım trendyol ofisini siz hayırdır oqlm O kadar plan kurdum arkadaşıma oradan free hediye alacaktım D:.Aileden 4 kişinin hesabını kastım. Kendilerine saat, şapka, parfüm benzeri şeyler alırlar diye filan. Kendilerine de söyledim, 100 TL'ye istediğinizi alabileceksiniz diye. Eğer trendyol yine kupon verirse sıkıntı olur
Kankam Trendyolun sitede bu sefer Trendyol cüzdana trendyol para olarak verilecek yazıyor yani direk para atacaklar.Ben yapmadım. Uğraşmaya üşendim.
Önceki etkinlike 3 tane 35 TL'lik kupon ile 111 TL'lik ürünü bedavaya almıştım.Cidden büyük bir sıkıntı çıkar gider basarım trendyol ofisini siz hayırdır oqlm O kadar plan kurdum arkadaşıma oradan free hediye alacaktım D:.
efe keşke kaydetseydin geri dönüş yaptında 49 kaydetmedede bittiKankam Trendyolun sitede bu sefer Trendyol cüzdana trendyol para olarak verilecek yazıyor yani direk para atacaklar.
100tlyi 4e bölcekler diye bir şey duydum doğru mu?Önceki etkinlike 3 tane 35 TL'lik kupon ile 111 TL'lik ürünü bedavaya almıştım. Ama oraya özellikle 100 TL vericez yazmışlar, yine kupon verirlerse kötü olur.
Ama isterlerse değiştirirler öyle bir kuralda varÖnceki etkinlike 3 tane 35 TL'lik kupon ile 111 TL'lik ürünü bedavaya almıştım.
Ama oraya özellikle 100 TL'yi Trendyol Cüzdanım'a yatıracağız yazmışlar, yine kupon verirlerse kötü olur.