sen kolay yolunu bulduk uğraşın ahahahah diyen değilmisinBen yapmadım. Uğraşmaya üşendim.
Cidden büyük bir sıkıntı çıkar gider basarım trendyol ofisini siz hayırdır oqlmAileden 4 kişinin hesabını kastım. Kendilerine saat, şapka, parfüm benzeri şeyler alırlar diye filan. Kendilerine de söyledim, 100 TL'ye istediğinizi alabileceksiniz diye. Eğer trendyol yine kupon verirse sıkıntı olur![]()
Kankam Trendyolun sitede bu sefer Trendyol cüzdana trendyol para olarak verilecek yazıyor yani direk para atacaklar.Ben yapmadım. Uğraşmaya üşendim.
Önceki etkinlike 3 tane 35 TL'lik kupon ile 111 TL'lik ürünü bedavaya almıştım.Cidden büyük bir sıkıntı çıkar gider basarım trendyol ofisini siz hayırdır oqlmO kadar plan kurdum arkadaşıma oradan free hediye alacaktım D:.
efe keşke kaydetseydin geri dönüş yaptında 49 kaydetmedede bittiKankam Trendyolun sitede bu sefer Trendyol cüzdana trendyol para olarak verilecek yazıyor yani direk para atacaklar.![]()
100tlyi 4e bölcekler diye bir şey duydum doğru mu?Önceki etkinlike 3 tane 35 TL'lik kupon ile 111 TL'lik ürünü bedavaya almıştım. Ama oraya özellikle 100 TL vericez yazmışlar, yine kupon verirlerse kötü olur.
Ama isterlerse değiştirirler öyle bir kuralda varÖnceki etkinlike 3 tane 35 TL'lik kupon ile 111 TL'lik ürünü bedavaya almıştım.
Ama oraya özellikle 100 TL'yi Trendyol Cüzdanım'a yatıracağız yazmışlar, yine kupon verirlerse kötü olur.