Fur1907kan
80+
Vermeyeceklermiş geçmiş olsun
verirlerVermeyeceklermiş geçmiş olsun
Neden yaVermeyeceklermiş geçmiş olsun
Sen bunu dedin verdiler şuan kardeşimverirler
Banada öyle dedi birden fazla hesapla kaydedilme olduğu için geçersiz sayılmış bende hepsini burdan yaptım.Trendyol dalga geçiyor bizle para vermemek için, emeğimizle yaptığımız işten parayı alamıyoruz...Beyler kurallara aykırı yapmışım ama hepsini buradan yaptım bu nasıl oluyor?
Aynen assssla gelmedi kankam. 500 liramı çatır çatır harcamaya gidiyorum )))))))))))))))))))))))kanka direk işte çalışsaydın part time sen haarbiden dilencisin bu arada xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 tane asssla gelmicek görürsün
oo sana da gelmiş hayırlı olsun heralde bir ben kaldım uaBeyler hesabınıza tekrar bakın benim hesabıma yeni geldi sizde kontrol edin
Sağolasın dediğin için yoksa hiiiç bakmazdımBeyler hesabınıza tekrar bakın benim hesabıma yeni geldi sizde kontrol edin
Önemli değil ne demek güle güle kullanoo sana da gelmiş hayırlı olsun heralde bir ben kaldım ua
Mesaj otomatik birleştirildi:
aaa gelmiiiiişşş
Sağolasın dediğin için yoksa hiiiç bakmazdım
Teşekkürler. Sen de güzel günlerde kullanÖnemli değil ne demek güle güle kullan
İnşallah herkes attığım yorumu görür de bakar hesabına boşuna gitmesin yada sonra konu açarımÖnemli değil ne demek güle güle kullan
Kral kendi yorumunun bi üstündeki yorumu okur musun ?İnşallah herkes attığım yorumu görür de bakar hesabına boşuna gitmesin yada sonra konu açarım