LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hoaydaaakanka aldığım alışveriş diyor ama 25.94 tutmadı ki 25.82 tuttu
Hoaydaaakanka aldığım alışveriş diyor ama 25.94 tutmadı ki 25.82 tuttu
sıkı takip etmesem dolandırıcaklar (çaktırma haso bu sefer fena dolandırıldık) aqa bana 300 vermeleri gerekiyor hadi neyse 300 olmasın 200 olsun yeterki olsun abi bak nolur sayın @trendyol efenim rica ediyorum donuma kadar sizden alıyorum günümün 2 saati sizde burstan vergi keser gibi size kesiyorum lütfen verin şu parayı da kurtulayım bir bershka jean alacaktım pull bear da olur farketmiyorHoaydaaa
Trendyol seri duysıkı takip etmesem dolandırıcaklar (çaktırma haso bu sefer fena dolandırıldık) aqa bana 300 vermeleri gerekiyor hadi neyse 300 olmasın 200 olsun yeterki olsun abi bak nolur sayın @trendyol efenim rica ediyorum donuma kadar sizden alıyorum günümün 2 saati sizde burstan vergi keser gibi size kesiyorum lütfen verin şu parayı da kurtulayım bir bershka jean alacaktım pull bear da olur farketmiyor
Ve bence siteler arasında en iyi müşteri desteği Hepsiburada n11. Trendyol bu işte pek iyi değilsıkı takip etmesem dolandırıcaklar (çaktırma haso bu sefer fena dolandırıldık) aqa bana 300 vermeleri gerekiyor hadi neyse 300 olmasın 200 olsun yeterki olsun abi bak nolur sayın @trendyol efenim rica ediyorum donuma kadar sizden alıyorum günümün 2 saati sizde burstan vergi keser gibi size kesiyorum lütfen verin şu parayı da kurtulayım bir bershka jean alacaktım pull bear da olur farketmiyor
Çoooook iyi artık trendyolcuyumBenim cüzdana 100 TL yüklemişler dostlar. 25 , 25 TL de iki tane hoşgeldin hediyesi vermişler bir de 10 TL telefon kaydettiğim için verdiler
bugün mekik aleti aldım bunu aldım korkuyorum yüzüme doğru sıçrar diye fazla germiyorum o yüzdenTrendyol seri duy
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bence siteler arasında en iyi müşteri desteği Hepsiburada n11. Trendyol bu işte pek iyi değil
Harbimi lanBenim cüzdana 100 TL yüklemişler dostlar. 25 , 25 TL de iki tane hoşgeldin hediyesi vermişler bir de 10 TL telefon kaydettiğim için verdiler
kanıt?Benim cüzdana 100 TL yüklemişler dostlar. 25 , 25 TL de iki tane hoşgeldin hediyesi vermişler bir de 10 TL telefon kaydettiğim için verdiler
Ya wefrtqwdcqwrtdeqwrfeÇoooook iyi artık trendyolcuyum
Ekran görüntüsü atabilir misin ?Benim cüzdana 100 TL yüklemişler dostlar. 25 , 25 TL de iki tane hoşgeldin hediyesi vermişler bir de 10 TL telefon kaydettiğim için verdiler
sence bunu yazmam kanıt değil mi inanma dostum. . .kanıt?
uğraştırma beaa mouse sipariş etcem o parayı bekliyorum kaç saattirEkran görüntüsü atabilir misin ?
Valla la bi ssEkran görüntüsü atabilir misin ?
Atarsan çok memnunun oluruz. Ama uğraşmak istemezsen canın sağolsunsence bunu yazmam kanıt değil mi inanma dostum. . .
Mesaj otomatik birleştirildi:
uğraştırma beaa mouse sipariş etcem o parayı bekliyorum kaç saattir