İnşallah 200tl veriyorlardır ama sanmıyorum.@HABAR @Emir Şensoydan @Mert Özkaya
Beyler yukarıda neden 50 TL dediğimi açıkladım.
Fakat 200 TL de veriyor olabilir, kendilerini ifade edemediler herhalde.
Bana böyle bir bildirim geldi.
Alıntıyı görüntüle
Ah 200 tl verse varya 3 günümü full veririm 3 4 hesap fullerim zaten boş boş takılıyom 200 tl de olucak gibi 200 tl kazanmak için favori listeni oluştur diyor diğer kampanyadan bahsetmiyor.@HABAR @Emir Şensoydan @Mert Özkaya
Beyler yukarıda neden 50 TL dediğimi açıkladım.
Fakat 200 TL de veriyor olabilir, kendilerini ifade edemediler herhalde.
Bana böyle bir bildirim geldi.
Alıntıyı görüntüle
3 gun varKaydedenler etiketlesin veya ifade bıraksın onlarınkini de kaydedeyim.
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
verir mi verir belli olmaz öncekinde 100 tl gelcek dediler 300 geldi bana 200 gelenler olduİnşallah 200tl veriyorlardır ama sanmıyorum.
Sonra onları geri aldılar ya.verir mi verir belli olmaz öncekinde 100 TL gelcek dediler 300 geldi bana 200 gelenler oldu
Geri almadan önce bir şey sipariş edenlerin ürünleri geldi.Sonra onları geri aldılar ya.
Annem ve babama 200 TL yatmıştı ama yeterince hızlı olamadık, keşke hemen alsaydık bir şeylerGeri almadan önce bir şey sipariş edenlerin ürünleri geldi.
Müşteri temsilcisinin bana dediği de şu ; Örneğin koleksiyon paylaş kampanyasından 200 kaydetme yapıp 200 tl kazanırsan diğer kampanyadan hiç bir şekilde cüzdan kazanamıyorsun. "Her yöntemden kampanya boyunca TOPLAMDA maksimum 200 TL kazanabilrsin. " yazmıyor.Koleksiyon paylaşma üzerinden sadece 50 TL verecekler. Beğendiğin ürünü paylaşmadan da 150 TL gelecek.
Emin konuşuyorum çünkü kampanya koşullarına direkt olarak şu maddeyi yazmışlar.
"Her yöntemden kampanya boyunca maksimum 200 TL kazanabilrsin."
Ama "kazanabilrsin" kelimesinde bir tane "i" harfini koymayı unutmuşlar, bence bu maddeyi geçersiz sayabiliriz