Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
Peki biz 200 kaydetmeye 200 tl gelicek diye düşünüyoruz yaptık 2 3 hesap 200 tl ama 50 tl verdiler ne yaparsınız
Allah kerim.Peki biz 200 kaydetmeye 200 TL gelicek diye düşünüyoruz yaptık 2 3 hesap 200 TL ama 50 TL verdiler ne yaparsınız
Paylaşmıyoruz, daha 2 gün var.koleksyionlarinizi nerede paylasiyorsunuz
Canım Trendyol yine aynı olayı çıkarmış, buradan yazışabiliriz diye düşünüyorum.
Sadece 50 TL verecekmiş, kupon olarak vereceğini yazıyor.
50 kaydetmeye 50 TL veriyor, dahası yok.
Sadece bir link paylaşacağız yani.
Hiç yoktan iyidir fakat biraz az, sağlık olsun.
Not: Paranın hesaba geçebilmesi için Trendyol cüzdanın aktif olması gerekiyor.
Not 2 : Sadece mobil uygulama üzerinden koleksiyonları kaydedebiliyoruz.
Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
Paylaşmıyoruz, daha 2 gün var.
Siz toplam 200'ü yanlış anlamışsınız. 50 kaydedilmeyle 50 TL geliyo 150 TL arkadaşlarının paylaştığın ürünü almasıyla geliyo (her ürün %5) yani böyle toplam 200tl oluyo. Kaydedilme 200 olunca falan olmuyo. 50tl kaydedilmeyle zaten geliyo diğer 150tl için arkadaşlarının ürünleri SATIN ALMASI lazım.
Lütfen önceki sayfadaki mesajları okuyun, bir daha açıklama yapmak istemiyorum.Siz toplam 200'ü yanlış anlamışsınız. 50 kaydedilmeyle 50 TL geliyo 150 TL arkadaşlarının paylaştığın ürünü almasıyla geliyo (her ürün %5) yani böyle toplam 200tl oluyo. Kaydedilme 200 olunca falan olmuyo. 50tl kaydedilmeyle zaten geliyo diğer 150tl için arkadaşlarının ürünleri SATIN ALMASI lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sitede 150tl için böyle yazıyor
Trendyol Uygulaması üzerinden beğendiğin ürünü arkadaşlarınla paylaş. Paylaştığın ürün arkadaşların tarafından her satın alındığında ürün fiyatının %5'i kadar cüzdan kuponu kazan. Maksimum 150 TL kazanabilirsin. Kazanılan ödülün Trendyol Cüzdan hesabınıza iletilebilmesi için Trendyol Cüzdan hesabınız olması gerekmektedir.
Lütfen önceki sayfadaki mesajları okuyun, bir daha açıklama yapmak istemiyorum.
7.-8. sayfadan sonraki mesajları okuyun.Nası yani ?
Canım Trendyol yine aynı olayı çıkarmış, buradan yazışabiliriz diye düşünüyorum.
Sadece 50 TL verecekmiş, kupon olarak vereceğini yazıyor.
50 kaydetmeye 50 TL veriyor, dahası yok.
Sadece bir link paylaşacağız yani.
Hiç yoktan iyidir fakat biraz az, sağlık olsun.
Not: Paranın hesaba geçebilmesi için Trendyol cüzdanın aktif olması gerekiyor.
Not 2 : Sadece mobil uygulama üzerinden koleksiyonları kaydedebiliyoruz.
Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
7.-8. sayfadan sonraki mesajları okuyun.
Evet.Bu arada bir şey soracağım. Bu koleksiyon yapma ve kaydetme işlemleri bilgisayardan olmuyor mu? Sadece telefondan mı yapmak zorundayız?