- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Yapma yanarıız
Ben de laptop soğutucusu almayı düşünüyorum, 50TL ucuza gelecek yani, doğru mu anladım?Canım Trendyol yine aynı olayı çıkarmış, buradan yazışabiliriz diye düşünüyorum.
Sadece 50 TL verecekmiş, kupon olarak vereceğini yazıyor.
50 kaydetmeye 50 TL veriyor, dahası yok.
Sadece bir link paylaşacağız yani.
Hiç yoktan iyidir fakat biraz az, sağlık olsun.
Not: Paranın hesaba geçebilmesi için Trendyol cüzdanın aktif olması gerekiyor.
Not 2 : Sadece mobil uygulama üzerinden koleksiyonları kaydedebiliyoruz.
Trendyol Paylaş Kazan'la 1000 TL kazanmaya hazır mısın? 😍
26-27-28-29 Kasım takip ettiÄin satıcıları ve oluÅturduÄun koleksiyonları paylaÅ, 1000 TL deÄerinde alt limitli kuponlar kazan!paylas.trendyol.com
Evet Bende Kulaklık AlacağımBen de laptop soğutucusu almayı düşünüyorum, 50TL ucuza gelecek yani, doğru mu anladım?
Tamamdır anladım, bu konu üzerinden de bizim koleksiyonlarımız kaydedilecek yani.Evet Bende Kulaklık Alacağım
Aynen, bu da yardımlaşma konusu.Ben de laptop soğutucusu almayı düşünüyorum, 50TL ucuza gelecek yani, doğru mu anladım?
200 kaydetmede 200 tl veriyorlarmış arkadaş müşteri hizmetleri arasında geçen konuşmayıda attı sence nasıl olucak max 50 tl miAynen, bu da yardımlaşma konusu.
Bunlar da geçen konular, bayağı sayfa var.
Ana Konu - Trendyol Koleksiyon Kaydetme Kampanyası
Burada güzelce açıklanma yapılmış ekstra bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum: https://paylas.trendyol.com/ Kısaca 3 adet koleksiyon oluşturup başkalarının kaydetmesi gerek bu yüzden bu konuda yaptığınız koleksiyonları atıp hem başkaları sizin yaptığınızı koleksiyonları kaydettip destek...donanimarsivi.comBu sayede G102'yi 50 TL'ye aldım.Ana Konu - Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası (8-9-10 Eylül)
ÖNEMLİ : Paranın hesaba geçebilmesi için Trendyol cüzdanınızın aktif olması gerekiyor. NOT : Sadece mobil uygulama üzerinden koleksiyonları kaydedebiliyoruz! NOT 2 : Diğer kampanyanın aksine bunda kupon yerine 11 Ekim itibariyle hesaplara Trendyol Para verileceği yazıyor. Benim koleksiyonlarım...donanimarsivi.com
https://donanimarsivi.com/forum/konu/45-TL'ye-g102-lightsync-almak.140388/#post-1317443
150 liraya kadar olduğu yazıyor şartlarda. Tek 50 lira demişsiniz ama. İki farklı kampanya varmış herhalde.Aynen, bu da yardımlaşma konusu.
Bunlar da geçen konular, bayağı sayfa var.
Ana Konu - Trendyol Koleksiyon Kaydetme Kampanyası
Burada güzelce açıklanma yapılmış ekstra bir şey yapmaya gerek yok diye düşünüyorum: https://paylas.trendyol.com/ Kısaca 3 adet koleksiyon oluşturup başkalarının kaydetmesi gerek bu yüzden bu konuda yaptığınız koleksiyonları atıp hem başkaları sizin yaptığınızı koleksiyonları kaydettip destek...donanimarsivi.comBu sayede G102'yi 50 TL'ye aldım.Ana Konu - Trendyol Paylaş Kazan Kampanyası (8-9-10 Eylül)
ÖNEMLİ : Paranın hesaba geçebilmesi için Trendyol cüzdanınızın aktif olması gerekiyor. NOT : Sadece mobil uygulama üzerinden koleksiyonları kaydedebiliyoruz! NOT 2 : Diğer kampanyanın aksine bunda kupon yerine 11 Ekim itibariyle hesaplara Trendyol Para verileceği yazıyor. Benim koleksiyonlarım...donanimarsivi.com
https://donanimarsivi.com/forum/konu/45-TL'ye-g102-lightsync-almak.140388/#post-1317443
Öyle gözüküyor, geçen sefer 100 TL para vermişlerdi.Bir şey daha sormak istiyorum, şartları okudum ancak herhangi bir üst limit yok gibi. Yani herhangi bir şekilde 55 liralık ürünü 5 liraya alabilecek miyiz?
Evet, müşteri hizmetleri yanılmış.200 kaydetmede 200 TL veriyorlarmış arkadaş müşteri hizmetleri arasında geçen konuşmayıda attı sence nasıl olucak max 50 TL mi
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Ekleyene eklerim
Ben seninkini ekliyorum sende ekleEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Ekleyene eklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
TmmAgalar daha başlamadı. 3 gün sonra başlayın.