Trendyol Paylaş kazan

Telegramdaki paylaş kazan gruplarına katılabilirsin 5 dkk sürmüyor

Hocam bu sistem nasıl işliyor anlatır mısınız ? (paylaş kazan)
50 kişiye oluşturduğunuz koleksiyon linkini atıp kaydettirmeniz gerekiyor belirtilen tarihte kupon hesabınıza geliyor bazı kategoriler hariç (altın,telefon) tüm ürünlerde kullanabiliyorsunuz ama kuponu kullanabilmek için kupon+cüzdan bakiyeniz ürün fiyatını kurtarmak zorunda

Son düzenleme:
25 kişiye oluşturduğunuz koleksiyon linkini attırıp kaydettirmeniz gerekiyor belirtilen tarihte kod hesabınıza geliyor bazı kategoriler hariç (altın,telefon) tüm ürünlerde kullanabiliyorsunuz ama kuponu kullanabilmek için kupon+cüzdan bakiyeniz ürün fiyatını kurtarmak zorunda
Peki hocam bu gruplara girsem sıkıntı çıkar mı ?

Peki hocam kaç kişinin kaydettiği nasıl anlıyoruz ?

25 kişiye oluşturduğunuz koleksiyon linkini atıp kaydettirmeniz gerekiyor belirtilen tarihte kupon hesabınıza geliyor bazı kategoriler hariç (altın,telefon) tüm ürünlerde kullanabiliyorsunuz ama kuponu kullanabilmek için kupon+cüzdan bakiyeniz ürün fiyatını kurtarmak zorunda
Bu sefer 25 değil 50 kişinin kaydetmesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam kaç kişinin kaydettiği nasıl anlıyoruz ?
Oluşturduğun koleksiyonun altında yazar. Ancak kaydedilmeler sisteme biraz geç düşüyor, 2-3 saat düşmediğini bilirim.

25 kişiye oluşturduğunuz koleksiyon linkini atıp kaydettirmeniz gerekiyor belirtilen tarihte kupon hesabınıza geliyor bazı kategoriler hariç (altın,telefon) tüm ürünlerde kullanabiliyorsunuz ama kuponu kullanabilmek için kupon+cüzdan bakiyeniz ürün fiyatını kurtarmak zorunda
Kupon+cüzdan bakiyesi demişsiniz cüzdan bakiyesi ne oluyor tam olarak

Kupon+cüzdan bakiyesi demişsiniz cüzdan bakiyesi ne oluyor tam olarak
Mesela 30 liralık ürün var kupon 25TL o üründe kodu uygulayabilmek için trednyol bakiyende 5TL olması lazım

Bu sefer 25 değil 50 kişinin kaydetmesi gerekiyor.

Oluşturduğun koleksiyonun altında yazar. Ancak kaydedilmeler sisteme biraz geç düşüyor, 2-3 saat düşmediğini bilirim.
Bilmiyordum 25 yapıp bıraktım teşekkürler

Hocam sistem nasil isliyor
Benim biraz önce bitti para 4 Nisanda tanımlanacak. Gruba kendi koleksiyonunu atıyorsun özelden takip ettiğine dair ss atıyorlar sen de takip edip ss atıyorsun.

Geri