Neler Yeni

🔥İndirim Trendyol perde 1₺ 😅😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
bende aldım bakalım ama 5 üstünü iptal ediyor.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil
bende aldım bakalım ama 5 üstünü iptal ediyor.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • bu üründe 6 adet üstü iptal oluomuş hocam

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aaa arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Ben geçen hafta perde aldım aynı şekilde bir boyutu böyle çok ucuzdu. Satıcıya sordum onu malzeme kalitesini görmek isteyenler için numune olarak 10 cm kadar kumaş gönderiyoruz demişti. Yani eğer bu da numuneyse gerçek olabilir. Ama numune diye belirtilmemiş bence hala yanlış :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Aaa arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Ben geçen hafta perde aldım aynı şekilde bir boyutu böyle çok ucuzdu. Satıcıya sordum onu malzeme kalitesini görmek isteyenler için numune olarak 10 cm kadar kumaş gönderiyoruz demişti. Yani eğer bu da numuneyse gerçek olabilir. Ama numune diye belirtilmemiş bence hala yanlış :D
Şikayet eder yine alırız hocam. Tüketici hakem heyeti doğal olarak bizim yanımızda bu tarz konularda :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa
Bende aldım iade ederiz veya kuponla bir şey yapıştırırız ne olacak 😬

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,043
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
20 lira kargo parası riskine değer mi şimdi bilemedim ya

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Licht
30*30 yaziyor

Top Bottom