Başvurduğunuz bölgeye bağlı olarak işe yarayabilir, ancak piyasa koşulları satıcının fazla zararına yol açacak kadar olumsuzsa genellikle reddedilmektedir. Çünkü her şehirdeki THH kendi takdirine bağlı olarak karar veriyor, ortak ve kesin bir karar yoktur. Denemek zarar gelmez, isterseniz deneyebilirsiniz.Temsilciyle konuştum Kupon bile vermiyorlar thh ile bir sey yapilabilir mi?
İptal etmişler ağlamaya değmez gibi.arkadaşlar gerçek miydi bu ona göre ağlayacağım v2 pro alacaktım indirim bekliyordum böyle bir indirim beklemiyordum
v2 x tir o ona gerek yok kullandım onu 100 liralık kz daha iyi ses veriyor.İptal etmişler ağlamaya değmez gibi.
450TL Blackshark vardı mesela.
dostum 20 30 dakika içerisinde 2,3 kere 1er stokla v2 pronun beyazı 2500'e indirime girdi.Yine gelebilir takip et bence üzülmemiş olursun.arkadaşlar gerçek miydi bu ona göre ağlayacağım v2 pro alacaktım indirim bekliyordum böyle bir indirim beklemiyordum
O fiyatlar artık geçmişte kaldı.dostum 20 30 dakika içerisinde 2,3 kere 1er stokla v2 pronun beyazı 2500'e indirime girdi.Yine gelebilir takip et bence üzülmemiş olursun.
1700e satılanlar iptal edilmiş olabilir bilmiyorum.Az önce 2,3 defa 2500e satıldı 5er dakika arayla.O fiyatlar artık geçmişte kaldı.
Onu görmedim, bilmiyorum ve haberim yok.1700e satılanlar iptal edilmiş olabilir bilmiyorum.Az önce 2,3 defa 2500e satıldı 5er dakika arayla.
hocam 18 yaşının altında thh başvurusu açılır mı açılırsa umursamazlık yapılır mı?Onu görmedim, bilmiyorum ve haberim yok.
Evethocam 18 yaşının altında thh başvurusu açılır mı açılırsa umursamazlık yapılır mı?