❌İndirim Bitti! trendyol razer indirim

pazarama ve trendyol leşliği ölümüne kapışır. kapışma sonunda kaybeden çıkmaz.

İlk çıkan ve altında Made in Thailand yazan ürünlerde bu sorun var China ürünlerde yok.
Benimki çin üretim. Hepsinde var hocam. Forumlar kaynıyor sürekli bunu nasıl tamir ederiz diye.

Benimki çin üretim. Hepsinde var hocam. Forumlar kaynıyor sürekli bunu nasıl tamir ederiz diye.
Hocam 1 yıldır çok yoğun şekilde kullandım birkez atlama vs yapmadı ama arkadaşımda Thailand üretim vardı 2 kere garantiden değişti, yazdığın yoruma saygılıyım ama Çin üretimde bu hata yok.

eğer ben uğraşırım diyen varsa uğraşsın o satın aldığınız fiyat üzerinden tekrar size satma mecburiyeti var aynı etiket ile kasada ürün fiyatı farklı çıktığı zaman etiket fiyatından satmak gibi
yok ölye bi dünya artık thh red veriyor kolayca

Hocam 1 yıldır çok yoğun şekilde kullandım birkez atlama vs yapmadı ama arkadaşımda Thailand üretim vardı 2 kere garantiden değişti, yazdığın yoruma saygılıyım ama Çin üretimde bu hata yok.
Benimki ve arkadaşımınki çin üretim. İkimizinde bozuldu. onunki 1.5 yıl sürdü benimki 1 yıl. Bilemiyorum artık.

Yemin ediyorum işi bırakacağım az kaldı. Hep işteyken kaçırıyorum şunları

ben bunu aldım 1900 ıyı yaptımmı bılmıyom bı kac urun daha aldım

pembe olması dışında gayet güzel :D ben sonradan konuyu gördüm yetişemedim black v2 kulaklık alırdım yetişseydim

birde bu 3 ünü aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,168
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri